930 pe 122 COSTACHE

parcul lunca argesului

Pitești. Record de spectatori la concertul lui Ștefan Bănică Junior!

Pitești. Record de spectatori la concertul lui Ștefan Bănică Junior!

Citiți și: Pitești. Vopsea specială pentru pistele de bicicletă din Parc

Parcul Lunca Argeșului a fost un veritabil punct de atracție, fiind înregistrați peste 25.000 de vizitatori în cea de-a doua zi a festivalului “Simfonia Lalelelor”, dintre care câteva mii au asistat la concertul lui Ștefan Bănică Junior de sâmbătă seara.

Citiți și: Așa ceva…! Ce solicită Primăriei Pitești un Cetățean de Onoare

Muzica, dansul și activitățile de timp liber au atras turiști și piteșteni, sute de copii încântați, alături de familiile lor, au animat parcul, ediția din 2023 devenind un eveniment memorabil pentru toți cei prezenți.

În timpul după-amiezii, pe scena din Lunca Argeșului au urcat tineri de la Palatul Copiilor și de la Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, care au încântat publicul cu diferite stiluri muzicale.

Vizitatorii au apreciat grădinile de flori, pavilionul expozițional, zonele amenajate pentru fotografii, târgul de flori, zona de picnic, atelierele de creație floristică, ArtFusion festival, dar și programul artistic din zona scenei. Copiii au fost încântați de picturi pe față, baloane, animatori, tobogane gonflabile, ateliere de creație (origami, modelaj). Voluntarii, prezenți pe tot parcursul zilei, au oferit sprijin celor prezenți prin informațiile oferite.

Seara a fost cu adevărat magică!

În punctul culminant al festivalului, Vescan și Ștefan Bănică Junior au urcat pe scenă pentru a oferi un concert de excepție, atmosfera fiind întreținută de Dan Negru. Cei doi artiști au adus o energie debordantă, oferind un show plin de culoare și de efecte speciale. Ambianța de la concert a fost incendiară, iar atmosfera a devenit din ce în ce mai entuziastă pe măsură ce muzica a răsunat în parc. Energia publicului a fost contagioasă, sute de oameni au dansat, au cântat împreună și au aplaudat frenetic la fiecare piesă.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache