930 x122 grota rece

lucrari

Pitești. Restricție majoră pentru șoferi!

Pitești. Restricție majoră pentru șoferi!

Citiți și: Atacat în parcarea blocului! Scandal ce s-a lăsat cu evaluare medico-legală

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță restricții în municipiul Pitești.

Mai exact pe o porțiune din Autostrada A1, porțiune care aparține de municipiul nostru.

Citiți și: Anchetă explozivă: Răzbunare terminată la Poliție! Tineri cercetați pentru infracțiuni în serie

Se va înlocui parapetul median.

Iar circulația va fi restricționată.

„Astăzi, până la ora 16:00, pe autostrada A1 București – Pitești, sensul către Pitești, la kilometrul 109+900 de metri, pe raza municipiului Pitești, județul Argeș, se efectuează lucrări de înlocuire a parapetului median, astfel că banda nr. 2 este restricționată.

Recomandăm reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea opririi pe benzile de circulație sau pe banda de urgență, în mod nejustificat!”, precizează sursa citată.

Pitești. Restricție majoră pentru șoferi!

Restricții și pe alte artere importante

În plus, astăzi, 29 mai, până la ora 18:00, se efectuează lucrări de înlocuire a portalului VMS pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, la kilometrul 196, pe raza localității Murfatlar, județul Constanța.

Din acest motiv, circulația rutieră se desfășoară doar pe a doua bandă, iar în intervalul orar 13:00-14.00, traficul va fi restricționat total.

Și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, pe tronsonul kilometric 18+500 de metri – 17, pe calea nr. 2, se efectuează lucrări de reparații asfaltice, astăzi, până la ora 18:00, astfel că banda 1 este restricționată.

Detalii, AICI. 

Foto: Descriptiv/ Arhivă ePitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3