Donaris 930 x 122

comercializare articole pirotehnice

Pitești. ,,Rupți” în amenzi pentru folosirea petardelor în Centru!

Pitești. ,,Rupți” în amenzi pentru folosirea petardelor în Centru!

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Un grup de 10 tineri au fost surprinși de polițiștii locali în timp ce foloseau petarde, aproape de miezul nopții, aproape de Biblioteca Județeană din centrul orașului.

De asemenea, în urma unui control amplu în zona centrală, polițiștii au aplicat sancțiuni mai multor persoane care comercializau ilegal materiale pirotehnice.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

..În urma monitorizării atente a zonei centrale, Poliția Locală a intervenit și a sancționat un grup de 10 tineri surprinși în timp ce tulburau liniștea publică, prin folosirea de petarde, în data de 01.12.2023, la orele 23:30, în apropierea Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu”.

Aceștia, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, cu domiciliul în comuna Merișani, au primit sancțiuni în valoare de 200 de lei fiecare pentru tulburarea ordinii publice.

Pitești. ,,Rupți” în amenzi pentru folosirea petardelor în Centru!

Totodată, într-o acțiune comună desfășurată în data de 3 decembrie, polițiștii locali, jandarmii și polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au efectuat un control amplu în zona centrală, care a vizat atât comerțul neautorizat, cât și comercializarea ilegală a materialelor pirotehnice, precum și alte fapte antisociale.

Acest control a dus la aplicarea a 12 sancțiuni contravenționale pentru comerț stradal neautorizat (baloane, jucării), fiecare sancțiune fiind în valoare de 1.000 de lei.

Autoritățile fac apel către cetățeni să evite utilizarea materialelor pirotehnice în spațiile publice pentru a preveni astfel de amenzi substanțiale.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare pentru menținerea ordinii și siguranței în comunitatea noastră.”, transmite Poliția Locală Pitești.

Foto articol: Poliția Locală Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • jean spune:

    Suntem de cacao ne plangeam ca dam cu petarde dar la 10 metri de primarie asa cu acordul primarului cu zambetul pe buze se vand petarde si alte prostii ,oauuuu deci a ajuns profitul din petarde sa finanteze primaria

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3