New Profesional Consult 930 x 122

amenda

Pitești. Salubritate, anunț extrem de important pentru abonați!

Pitești. Salubritate, anunț extrem de important pentru abonați!

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Salubritate 2000 S.A vine cu o informare pentru clienții societății.

Compania reamintește care este modalitatea corectă și legală prin care oamenii pot arunca deșeurile rezultate din construcții și demolări.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

De asemenea, societatea atrage cu privire la faptul că neîndeplinirea obligației de păstrare a curățeniei la locurile stabilite pentru depozitarea deșeurilor menajere constituie contravenție și se sancționează.

Iată comunicatul:

,,Reamintire: modalitatea corectă și legală prin care se efectuează debarasarea de deșeurile provenite din construcții și demolări!

Locul deșeurilor provenite din construcții și demolări nu este la platformele de colectare, întrucât ridicarea lor nu se poate face cu autogunoierele compactoare destinate deșeurilor menajere, fiind necesare utilaje speciale pentru acest tip de deșeuri.

Cum scăpăm de deșeurile provenite din construcții și demolări?

Pitești. Salubritate, anunț extrem de important pentru abonați!

În urma unei solicitări, Salubritate 2000 S.A. colectează și transportă deșeurile provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a acestora, serviciul fiind taxat în funcție de volumul ridicat.

Solicitările pot fi făcute la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636 535, fax: 0248/ 215 308, e-mail: salubritate@gmail.com sau direct la sediul din strada Târgul din Vale, numărul 25.

Tariful pentru colectarea și transportul acestor deșeuri este de 118,58 lei/mc – exclusiv TVA.

De asemenea, aducem în atenția piteștenilor că neîndeplinirea obligației de păstrare a curățeniei la locurile stabilite pentru depozitarea deșeurilor menajere constituie contravenție și se sancționează.

Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!”, transmite societatea.

Sursă foto: Salubritate 2000 S.A

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90