930 x122 grota rece

barbat trimis în judecată

Pitești: Samsar de mașini second-hand, trimis în judecată

Un bărbat de 38 de ani din Pitești a fost trimis în judecată după ce a vândut sute de mașini second-hand fără să declare veniturile obținute.

Citiți și: Argeș: Evaziune fiscală de peste 1 milion de lei cu mașini second hand și transporturi auto

Acesta a creat un prejudiciu total de 354.677 de lei.

IPJ Argeș transmite:

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală (180 de acte materiale).

Citiți și: Argeș: Fată de 15 ani, agresată sexual de un bărbat de 70 de ani, la ocazie

Din cercetări s-a reținut că începând cu anul 2014 până în cursul lunii martie 2020, un bărbat de 38 de ani, din Pitești, ar fi efectuat operațiuni comerciale, cu caracter de continuitate, constând în cumpărarea de pe teritoriul național și revânzarea unui număr de 180 de autoturisme second-hand, activitate în urma căreia a obținut venituri pe care nu le-a declarat organelor fiscale competente, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale datorate bugetului de stat.

Prejudiciul a fost calculat la suma totală de 354.677 de lei (347.043 de lei – TVA și 7.634 de lei – impozit pe venit), iar pentru recuperarea acestuia, a fost pusă în aplicare măsura sechestrului asigurator.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3