EcoMoto 930×122

poliția locală pitești

Pitești. Sancțiuni în masă pentru șoferi. N-au iertat pe nimeni!

Pitești. Sancțiuni în masă pentru șoferi. N-au iertat pe nimeni!

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

În cursul zilei de astăzi a fost desfășurată o acțiune ce a avut în vedere depistarea și sancționarea șoferilor care opresc ilegal.

Poliția Locală Pitești transmite:

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

,,Astăzi, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, au desfăşurat o acţiune pentru a depista şi sancţiona şoferii care opresc / staţionează pe partea carosabilă în zona centrală, mai precis străzile Maria Teiuleanu şi bulevardul I.C. Brătianu.

Pitești. Sancțiuni în masă pentru șoferi. N-au iertat pe nimeni!

În urma acestei activităţi au fost aplicate un număr de 11 sancţiuni contravenţionale.

Pe această cale facem apel către toţi cei care obișnuiesc să oprească sau să staționeze neregulamentar, că aceste acţiuni vor fi desfăşurate permanent, amenzile fiind cuprinse între 2 sau 3 puncte de amendă (290 – 435 lei) şi două puncte penalizare pentru oprire, iar pentru staționare neregulamentară amenda este cuprinsă între 580 și 725 de lei, plus trei puncte de penalizare la permisul de conducere.”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu.

Purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu

Sursă foto: Poliția Locală Pitești

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3