New Profesional Consult 930 x 122

petrecere de majorat

Pitești: Scandal în Prundu. A intervenit Poliția

În urmă cu puțin timp, un scandal a izbucnit în cartierul piteștean Prundu.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

S-a întâmplat într-un bloc din zona Romaria.

 

Citiți și: Schimbare majoră privind amenzile de circulație!

Mai mulți puști au stricat liniștea vecinilor dând muzica la maxim.

Administratorul blocului a fost cel care a apelat la 112 pentru a-i mai potoli pe petrecăreți. La fața locului a intervenit un echipaj de Poliție.

Oamenii legii au constatat că în bloc avea loc o petrecere de majorat.

Pentru că au tulburat liniștea publică prin muzică la intensitate ridicată și prin țipete, polițiștii i-au amendat pe adolescenții puși pe distracție, conform legii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Alexa spune:

    Cat de trist e ca am ajuns sa traim intr-o societate atat de deviata de la normal! Cand ne deranjeaza si tulbura viata!
    Locuiesc la scara alaturata (se si vad in filmare afisele publicitare ale salonului de la parter) si nu am fost lezata in niciun fel! Da, i-am auzit, dar am sesizat (cu drag, as adauga) doar bucuria unor copii. Pt ca era f devreme, am crezut ca sarbatoresc rezultatele de la examen, nu majorat. Oricum, se auzea ca sunt copii si ca sunt veseli. N-am auzit muzica, n-am auzit ce ziceau
    In schimb, nimeni nu s-a sesizat luni, cand tot in zona isi sustinea „recitalul” un cetatean suparat pe nevasta. Pe ala l-am auzit cuvant cu cuvant. In program au fost blestemele. Azi am avut partea a doua, in care s-a dezbatut proprietatea masinii, precum si neinspirata interventie a unui binevoitor, indepartat prin clasicul „ce te bagi in casele oamenilor?”. De asta data am auzit-o si pe doamna. Asta nu mai perturba nicio liniste publica, desi mai e si in timpul programului de liniste. Trist si dureros ca niciodata nu invatam!

  • Gabi spune:

    Le tăiem aripile încă din copilărie! Acei copii ar trebui sa facă recurs se vede clar ca erau în afara programului de liniște! Cretinilor, ați uitat ca a-ți fost și voi copii!

  • George spune:

    Mai nou, lumea se împarte în cretini… si copii… Nu mai are nici-o regulă ” de functionare”..normala. Toți băieții (copii) sunt „bă … oaie” iar toate fetele înjură cot la cot cu băieții… feminitatea fiind de mult redusă la cuvinte si gesturi ce țin mai mult de era.. cand omul încă nu ieșise din peșteri… din pacate. Oare „cretinii” au uitat ca au fost copii sau copiii se cam fac ca uita extrem de des ca sunt niste adulți in devenire si ca o lecție ar fi… cum sa respecte regulile de bună cuviință?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3