EcoMoto 930×122

bătaie centru Pitești

Pitești. Scandal pe Strada Mare: S-au luat la bătaie de față cu lumea speriată

Pitești. Scandal pe Strada Mare: S-au luat la bătaie de față cu lumea speriată

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

PITEȘTI, CENTRU: Tineri implicați într-o încăierare violentă pe Strada Mare, scenele halucinante filmate de trecători

O seară liniștită de iarnă s-a transformat într-un spectacol tulburător în Centrul Piteștiului.

Târgul de Crăciun, un loc de întâlnire festiv pentru locuitorii orașului, a fost scena unui eveniment grav când mai mulți tineri s-au încăierat în fața trecătorilor uimiți și îngroziți.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Un martor ocular a trimis redacției noastre imagini halucinante din timpul incidentului. Filmarea arată finalul încăierării în care s-au împărțit pumni și picioare, în timp ce mulțimea din jur, vizibil speriată, comenta cu uimire și îngrijorare scenele incredibile.

Potrivit declarațiilor martorului care a filmat incidentul, totul a început cu țipete și urlete. Acesta a relatat cum un tânăr a fost doborât pe asfalt și bătut de alți participanți la altercație. Imaginile sugerează un nivel alarmant de violență, departe de spiritul pașnic al sărbătorilor.

Nu există informații despre ce s-a întâmplat cu tinerii implicați după ce au părăsit locul incidentului.

Acest eveniment nefericit aduce în atenție nevoia de mai multă securitate și monitorizare în locurile publice, mai ales în perioadele aglomerate ale anului, cum sunt sărbătorile de iarnă.

 

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0730 971 621.

Pitești. Scandal pe Strada Mare: S-au luat la bătaie de față cu lumea speriată

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Edy spune:

    Mai multă securitate și monitorizare? Pai o sa ajungem să stea echipe antitero cu arma la purtător și tot degeaba. Mai multă educație trebuie! Programe obligatorii de educație civică in școli și de consultații psihologice pentru cei cu deviații încă din școală!
    Trebuiesc reperate de urgență greșelile pe care guvernanții și societatea le face inca din anii ’90, au început să se vadă rezultatele ignoranței.
    Mai multă securitate doar va duce la amplificarea violențelor și a lipsei de respect față de ce înseamnă autoritatea.
    Aveți deja aproape săptămânal știri cu tineri implicați în acte violente cu urmări deosebit de grave, au ajuns să omoare polițisti! Până nici cei mai „temuți” interlopi din Romania nu omoară polițiști! Asta s doar începutul unei societăți tot mai deviante.

  • ion spune:

    Militia de la Ordine Publica ,ar trebui sa patruleze pe strada nu sa stea prin birouri ca d’aia e platita gras .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3