EcoMoto 930×122

Dereglat sexual

Pitești. Scandalos: A urmărit 3 fete, cu gânduri necurate!

Pitești. Scandalos: A urmărit 3 fete, cu gânduri necurate!

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

Update, ora 16:20

„Bărbatul de 47 de ani, reținut în urma cercetărilor desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, a fost prezentat de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat”, a anunțat în urmă cu puțin timp Poliția Argeș.

Citiți și: Accident în Argeș: Două puștoaice, impact deosebit de grav cu o mașină de 16 ani

Update, ora 1o.47

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

,,Reținut pentru agresiune sexuală

În seara zilei de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, și au identificat și depistat un bărbat de 47 de ani, recidivist, bănuit de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

Bărbatul în cauză a fost depistat de polițiști în zona unui parc din municipiul Pitești, unde, din cercetări, s-a stabilit că în cursul zilei de 27 iulie, ar fi atins, în zone intime, o minoră de 16 ani, și ar fi încercat să facă același lucru cu o altă minoră, care o însoțea.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de 31 iulie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”

Știre inițială, ora 7.46

Un dereglat sexual de 47 de ani, din Cotmeana a urmărit trei fete, în Parcul Lunca Argeșului din Pitești, zilele trecute.

Doua fete au reușit să fugă, pe a treia a prins-o și ar fi atins-o în anumite zone ale corpului.

Individul este recidivist pentru viol.

Acesta a fost prins de polițiști ieri, a fost audiat și reținut de oamenii legii!

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90