930×122 CAPRA 5

Pitesti

Pitești. Scandalos! Imaginea Poliției Locale, terfelită public

Pitești. Scandalos! Imaginea Poliției Locale, terfelită public

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

„Nu judeca o carte după copertă” – este un citat pe care mulți îl folosesc și cu care mulți sunt de acord.

Doar că în anumite situații, parcă și coperta contează. Mai ales atunci când reprezinți o instituție publică, atunci când trebuie să dai dovadă de seriozitate și să impui respect.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Parcă nu ar da bine, să spunem, un medic ce se afișează în spațiul public în timp ce joacă la „păcănele”, nu?

Cum ar fi să-l vedeți pe preotul din localitate că se laudă pe internet că face contrabandă cu țigări?

Cele două exemple prezentate mai sus sunt doar niște situații ipotetice. Cu siguranță ați dezaproba astfel de comportamente.

Și, cel mai probabil, nu ați avea încredere într-un polițist care lasă impresia că este, scuzați limbajul, mare vagabond.

Pitești. Scandalos! Imaginea Poliției Locale, terfelită public

Noi, ca simpli cetățeni, avem așteptări de la oamenii care au astfel de funcții.

În unele cazuri, așteptările sunt prea mari.

Astăzi vă prezentăm un astfel de caz… Ne-am fi dorit să nu o facem, dar în orice pădure există și uscăciuni. Mai ales în Poliția Locală Pitești, o instituție criticată desoeori de cetățeni.

În zadar mulți se luptă cu concepțiile uneori greșite venite din partea populației. Pentru că atunci când un angajat al instituției lasă de dorit, toată munca celor de bine din Poliția Locală Pitești este în van.

Radu Ștefan Boață (drepta) este angajat al Poliției Locale Pitești.

În afară de declarațiile de avere și de interese de pe site-ul instituției, nimic nu l-ar da de „gol” că lucrează acolo.

Poate doar cele câteva fotografii în uniformă pe care le are postate pe pagina sa de Facebook, fotografii publice.

Doar că, pe lângă aceste fotografii, vedem și multe în care agentul nostru apare la bustul gol, în pantaloni scurți, lăsând la vedere tatuajele cu care, pare-se, omul se mândrește foarte mult. Nimic greșit aici.

Pitești. Scandalos! Imaginea Poliției Locale, terfelită public

Însă, oare nu este loc de puțină decență? Totuși, vorbim despre un angajat al unei instituții publice, subordonată Primăriei Pitești. Și, evident, instituție finanțată din banii contribuabilor.

Nu spune nimeni să nu-ți faci tatuaje! Dar nici nu ar trebui să le afișezi public din moment ce tu, angajat al Poliției Locale Pitești, interacționezi zi de zi cu cetățenii.

Tot pe pagina sa de socializare se găsesc și câteva fotografii cu diverse băuturi alcoolice.

Oare șeful Poliției Locale, directorul Valerică Nicolae, i-a văzut profilul de Facebook?

Pitești. Scandalos! Imaginea Poliției Locale, terfelită public

Precizăm că Radu Ștefan Boață are un venit anual încasat, potrivit declarației de avere, de 65.673. Vorbim de peste 1.000 de euro lunar. La acești bani se adaugă și voucherele de vacanță.

Vă vom prezenta, într-un material viitor, și „încrengăturile” financiare ale familiei Boață.

Mai precis, cum membri ai familiei încasează bani frumoși din funcții bine plătite la instituții publice din Pitești.

Update: Poliția Locală Pitești, prin intermediul purtătorului de cuvânt Bogdan Aristănțoiu, transmite: 

„Având în vedere informațiile apărute în articolul dumneavoastră referitor la polițistul local Radu Ștefan Boață, Poliția Locală Pitești vine cu următoarele precizări:

Polițistul de care ați amintit are un comportament corect și compatibil cu funcția pe care o exercită, neavând niciodată probleme profesionale, viața lui privată sau tatuajele nefiind un impediment pentru prestația acestuia în cadrul instituției noastre.

Vrem să precizăm că directorul general Nicolae Valerică nu are conturi de Facebook, Instagram sau alte rețele de socializare.

Mai mult decât atât, ca și la alte instituții publice, un angajat nu trebuie să fie judecat după tatuaje!

Totodată, vă asigurăm atât pe dumneavoastră, cât și pe locuitorii municipiului, că polițiștii locali și-au dat, își dau și își vor da întotdeauna toată silință pentru a-și duce la îndeplinire ori de câte ori va fi nevoie atribuțiile de serviciu și își vor face datoria față de cetățenii municipiului Pitești”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Mariana spune:

    stați liniștiți nu îi veți vedea pe domnii polițiștii locali la nici o instituție la pază de la întâi septembrie paza va fi asigurată de șoimii protect firma lui Marian Rauta cel care a murit acum două săptămâni. Firma lui a câștigat licitația la toate primăriile din județ.

  • Andrei spune:

    Poate nu ar fii rău ca domnul sa arate un pic mai mult respect fata de uniformă .

  • Unpitestean spune:

    O Șleahtă de mârlani, cu burțile pline, nu fac nimic, NIMIC UTIL, stau doar la pândă să crească venitul la bugetul local, „șicoală” au doar liceul, unii pate nici p-ăla terminat cu bac-ul. Ei se cred mai Șerifi Texani dar sunt vai steau lor, deabia leagă 3 vorbe la telefon, dar ei RESPECTĂ LEGEA DOMNULE, noi suntem cei care suntem obraznici si avem ceva cu ei…. halal instituție, asta trebuia desființată demult, paznici cu o clasă-n plus

  • Ion spune:

    Tot așa sunt și cei de la poliția romană la fel de tatuați

  • Ilie spune:

    Totusi …ce ,( cine) il recomanda pe Boata !? Peste 1000 de euro lunar …foarte mult pentru ceea ce stiu sa(nu) faca aceasta sleahta care ar trebui sa faca ceva in ajutorul cetatenilor cu adevarat nu impotriva lor !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90