Donaris 930 x 122

trivale

Pitești. Schimbare de ultim moment la ZOO

Grădina Zoologică Pitești trece la programul de iarnă.

Citiți și: Orice viață contează! Cum au salvat polițiștii o barză rănită

Începând cu data de 30 octombrie 2022, odată cu trecerea la ora de iarnă, Grădina Zoologică din Pitești își modifică programul de vizitare, acesta urmând a se desfășura în intervalul orar 10:00 – 17:30, de marți până duminică.

În zilele de luni, Zoo Pitești este închisă pentru vizitatori.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Grădina Zoologică din Pitești adăpostește un număr de 60 de specii, în cadrul cărora se regăsesc 378 de mamifere, reptile, papagali și alte păsări, pe lângă aproximativ 1.400 de pești exotici.

Zoo Pitești se remarcă prin diversitatea speciilor care pot fi văzute și cunoscute de către vizitatorii grădinii, printre care se numără și exemplare unice în țară, ca ursul tibetan, dar și specii rare de papagali Ara, papagali Călugar, Kiangi,Watusii, carnivore sălbatice mari (lei, tigri, lupi, urși), diferite specii de fazani, maimuțe, ratoni, cerbi etc.

Cele mai importante evenimente anuale, pentru Zoo Pitești, sunt:

Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie;

Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice – 9 august;

Ziua Internațională a Animalelor – 4 octombrie.

Vă reamintim că prețul unui bilet este de:

8 lei – adulți;

4 lei – copii cu vârsta de peste 3 ani/elevi/studenți/pensionari;

4 lei / persoană – pentru grupuri organizate de peste 10 persoane;

Intrare este gratuită pentru persoanele cu handicap și însoțitorii acestora, copiii cu vârsta de până la trei ani.

Foto: Arhivă ePitești.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • prefu spune:

    Ce circ grobian, sa privezi de o viata libera niste animale nevinovate si apoi sa le expui in custi ca sa faci bani. Un astfel de mod de gandire este definitia intruchipata a cuvantului „idiot”.
    Decat sa traiesc din asta mai bine traiesc din cersit. Astea sunt cu adevarat chestiile care ne demonstreaza cu adevarat cat de limitata este specia noastra.

  • Liviu Ghenescu spune:

    Locuri de parcare,,, minim 4,, pentru autocare,,,marcate,,, exclusiv,, pentru început,, se pot face,, nu poți lăsa copii pe marginea drumului,,, pe șanț,, ne civilizăm și noi cumva,,,, vorbesc de la cei din conducere,,, și ce care au în atribuțiuni aceste lucruri,, sau trebuie cerere exprexă de la operatorii de transport către domnul primar???

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90