Donaris 930 x 122

casa jad

Pitești: Se deschide centrul terapeutic Ring Wellness!

Pitești: Se deschide centrul terapeutic Ring Wellness! Tehnologie de ultimă generație pe bază de pietre de jad!

Citiți și: Pitești. Ring Wellness: Invitație la relaxare și vindecare!

În curând, în luna februarie, se deschide centrul terapeutic Ring Wellness în Pitești!

Centrul beneficiază de tehnologie Casa Jad de ultimă generație pe bază de pietre de jad, oferind tratamente eficiente cu o largă adresabilitate de vârstă și afecțiuni.

Citiți și: Pitești: Ring Wellness. Vita Plus – inovație în medicină!

Brandul Casa JAD înseamnă produse premium pe bază de pietre de jad în încercarea de a promova un nou stil de viață, echivalent cu sănătatea și starea de bine.

SOLUȚII NATURALE

Centrul terapeutic Ring Wellness din Pitești oferă soluții naturale pentru întreținerea sănătății, punând la dispoziția clienților săi produse premium inovatoare, întotdeauna vârf de gamă, unice ori superioare în gama lor de produse.

PRODUSE CERTIFICATE 

Toate produsele Casa JAD sunt certificate CE, iar procesul de producție al aparatelor cu pietre de jad se desfășoară conform standardului ISO 9001.

Produsele noastre sunt următoarele:

– patul de masaj cu pietre de jad – varianta de lux, cu 9 role jad pentru partea superioară, 4 role jad la picioare, fibră de carbon, 7 programe automate, muzică, suportă maximum 200 kg

– aparate (proiectoare) pliabile cu 11 pietre de jad

– saltea cu pietre de jad sau cu turmalină

– centura de slăbit cu pietre de jad

– aparat cu vibrații și cu pietre de jad și raze infraroșii / Ciocanul

În contact cu corpul uman, mineralele din jad rezonează cu mineralele din corpul nostru, rezultând o dinamizare a acestora din urmă.

Prin acest efect de rezonanţă, jadul are puterea de a echilibra mineralele din corpul nostru, ajutând la o absorbţie a lor atunci când este nevoie sau dimpotrivă, la o eliminare când sunt în exces.

Ca şi beneficii asupra corpului uman, se pot face tratamente precum masaj terapeutic, hernie de disc, discopatie, articulații, eliminare calculi renali (nisip şi pietre la rinichi), echilibrări hormonale, stimularea circulaţiei sangvine, calmare, somn mai liniştit, ajută împotriva insomniilor, relaxare etc.

UNDE PUTEM GĂSI CENTRUL?

Centrul Ring Wellness este situat pe Strada G-ral Constantin Cristescu (fosta Maternității), nr. 3, Bloc RIM 1, Parter, interfon 200.

Program: 10:00 – 18:00

Informații suplimentare și programări se pot face la telefon 0742 133 413 sau pe pagina de Facebook, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90