930 pe 122 COSTACHE

jad

Ring Wellness Pitești: Relaxare, vitalitate, sănătate!

Ring Wellness Pitești: Relaxare, vitalitate, sănătate!

Citiți și: Pitești: Ring Wellness. Vita Plus – inovație în medicină!

Terapia dublă folosind salteaua cu 1.000 de pietre de jad și patul de masaj automatizat cu 9+4 pietre de jad îmbină perfect principiile terapiei cu cristale semiprețioase (jad și turmalină), termoterapiei, presopuncturii, masajului și elongația mecanică a coloanei.

Citiți și: Ring Wellness – Terapii cu jad: Relaxare, dar și vindecare!

La centrul de sănătate Ring Wellness Pitești o astfel de ședință înseamnă 70 de minute de terapie, 30 de minute de relaxare pe salteaua cu pietre și 40 de minute pe patul de masaj.

Pietrele încălzite ale saltelei oferă întregului organism energia necesară reîncărcării și recalibrării energetice.

Iată doar câteva din efectele benefice ale folosirii ei după doar câteva ședințe: relaxare și detoxifiere, un somn de calitate, profund, diminuarea durerilor de spate, îmbunătățirea circulației sanguine, diminuarea senzației de oboseală permanentă.

Masajul pe patul cu role de jad oferă, pe lângă relaxare și stare de bine, și tratarea anumitor afecțiuni ale coloanei, realinierea vertebrelor, probleme digestive, dureri de genunchi și de picioare, insomnii, dezechilibre hormonale.

MASAJUL ESTE REALIZAT EXCLUSIV DE CĂTRE APARATE, NU EXISTĂ CONTACT FIZIC!

Programările se fac doar telefonic la numărul 0742 133 413. Alte detalii puteți găsi – AICI – Ring Wellness – Terapii cu jad

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 pe 90 Costache