930×122 CAPRA 5

drogat

Pitești. Se plimba liniștit, drogat la volan!

Pitești. Se plimba liniștit, drogat la volan!

Citiți și: Accident în Argeș: O Toyota Avensis, praf în șanț

Un tânăr de 22 de ani conducea, nestingherit, drogat fiind cu două substanțe psihoactive.

Acesta a fost descoperit ieri, de Poliția Rutieră Pitești, în timp ce conducea pe bld. Frații Golești din municipiul Pitești și a fost testat cu aparatul Drugtest.

Citiți și: Poți cere polițistului să-ți arate imaginile video înregistrate de radar?

Pitești. Se plimba liniștit, drogat la volan!

,,Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, care acționau pe bld. Frații Golești din municipiul Pitești, au depistat un tânăr de 22 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că se afla sub influența a două substanțe cu efect psihoactiv.
Ca urmare a rezultatului testării, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de laborator a substanțelor depistate.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Argeș. 

Sursă foto: Arhivă

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3