NOR CURIER 930X122

politia locala

Pitești. Se ridică mașini!

Pitești. Se ridică mașini!

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Primăria municipiului Pitești a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre de Consiliu Local pentru aprobarea Regulamentului privind procedura de mutare a vehiculelor staționate/parcate în zone unde se efectuează lucrări pe terenuri aparținând domeniului public al municipiului Pitești.

Există situații în care, din cauza autovehiculelor parcate regulamentar, nu se poate interveni pentru efectuarea reparațiilor eventualelor avarii la rețelele de utilități sau pentru lucrările de asfaltare a carosabilului.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Potrivit atribuțiilor de serviciu, agenții Poliției Locale a Municipiului Pitești desfășoară frecvent acțiuni de asigurare a fluenței traficului rutier în zona lucrărilor efectuate în carosabil și în cazul în care pe traseul lucrării există autovehicule parcate fac demersuri de identificare a proprietarilor în vederea mutării acestora, însă există situații în care se află în imposibilitatea contactării deținătorilor legali și astfel nu se poate interveni
pentru efectuarea lucrărilor de reparații în timp util.

Pitești. Se ridică mașini!

Având în vedere cele de mai sus a fost inițiat proiectul de hotărâre care să permită mutarea mașinilor fără să mai fie nevoie de prezența sau acordul proprietarului.

Întreaga operațiune de mutare a vehiculelor va fi înregistrată video de către agentul constatator.

După mutarea vehiculului, agentul constatator va comunica telefonic, în cel mai scurt timp posibil, Dispeceratului Poliției Locale a Municipiului Pitești sau, după caz,
Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, marca vehiculului și numărul de înmatriculare (dacă există) ale vehicului mutat, date suplimentare despre societatea care a solicitat mutarea, locul de unde acesta a fost ridicat și locul unde este mutat și nu va părăsi zona decât după finalizarea activităților de ridicare.

Mutarea vehiculelor se va face în în condiții de siguranță, astfel încât să nu se producă niciun eveniment rutier și să se asigure integritatea vehiculelor.

Pentru operațiunile de mutare a vehiculelor pe partea carosabilă de pe raza administrativ-teritorială a municipiului Pitești nu se percep tarife de la proprietarii sau
deținătorii legali ai acestora, persoane fizice sau juridice.

Regulamentul poate fi consultat AICI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3