New Profesional Consult 930 x 122

politia arges

    Pitești. Și-a parcat bolidul Mercedes S-Class pe trecere și a plecat liniștit

    Și-a parcat bolidul Mercedes S-Class pe trecere și a plecat liniștit.

    Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

    Imagini năucitoare primite pe adresa redacției, în această seară!

    Un cititor fidel al publicației noastre ne-a trimis un video incredibil!

    Citiți și: Accident în Argeș: Două puștoaice, impact deosebit de grav cu o mașină de 16 ani

    Un șofer și-a parcat bolidul Mercedes Benz S-Class fix pe trecerea de pietoni, în zona Liceului Teoretic „Ion Barbu”, pe strada Transilvania, colț cu strada Iancu de Hunedoara.

    Priviti imaginile:

     

    Cititorul ne transmite că, șoferul s-a dat jos din mașina de lux, parcată pe trecerea de pietoni, a mers la un magazin din zona respectivă.

    După cca. 10 minute s-a întors la bolidul de lux și a plecat liniștit.

     

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    12 comentarii

    • Ursu spune:

      legenda spune că polițistii locali din pitesti ar avea in dotare câte o agendă in care sânt trecute cu minutiozitate nr.de masini,marca si cui ii apartine,politic sau interlop,tot legenda spune ca dupa ce politistul local identifica auto parcat neregulamentar,NU aplica sanctiuni daca este inscris in agenda. Oare asa sa fie !??

    • andrei spune:

      Pitesti….vestul sălbatic: ne înjunghie ziua in amiaza mare, conducem fără a respecta vreo lege, parcăm unde vrem… poliție inexistenta. Oraș smart… ce pot sa zic?

    • Eleonora spune:

      Probabil că așa este din moment ce vezi astfel de scene la tot pasul în Pitești! Cocalarii nu se dezmint!

    • Grigore Virginia spune:

      de justiție ai uitat?

    • Edy spune:

      Ăștia sunt o specie aparte de Homo Sapiens. Deși cândva rude îndepărtate ale acestei specii au aparținut Homo Sapiens totuși schimbările naturale către mediul urban au dus la subdezvoltate unei derivate a speciei denumită Homo Cocalarus Urbanis. Desigur că există și alte diversități ale subdezvoltării speciei precum Homo Cocalarus Vulgaris, Homo Cocalarus Pitiponcis și Homo Cocalarus Spartis.

    • Popi spune:

      Nu i primul ai din pacate nici ultimul, pentru ca politia locala e inexistenta pe strazile din spatele bulevardelor centrale.

    • Jan spune:

      politia imunitara nu face nimic, decat daca suni in centrala la ei se sesizeasa sa vina obligati de împrejurări si foarte incet. in rest pe strada merg ca caii tot inainte si in banca lor sa nu deranjeze pe careva. timpul trece leafa merge si nea cristi isi vede de treaba.

    • Costel spune:

      Se numeste : trecere pt pietoni.
      Care e logica? ma dau jos din masina, deci devin pieton.
      Ce e asta unde parchez? trecere pt pietoni, deci a parcat legal, când s-a dat jos..era pieton :-))

      Politia Locala Pitești sau PLP ( În traducere PieLea P ), oameni cu 2 clase (de tren), angajați în subordinea unor entitati la care șefii sunt la fel de inteligenți si buni in a face nimic.

      Pitesti e sat fără câini, unde se spala altceva decat rufe și unde dicteaza Mafia (trupă de hip hop)
      Au prins banii din PNRR pe care ii sparg pe spatii verzi si semafoare.( ca nu poți smecherii nimic dacă nu ai lucrari), iar toată prostimea e fericita. Pensionarii ca la cât i-a înfometat PSD, sunt fericiți cu 100 de lei în plus și cu un ajutor de mâncare, angajații de la stat ca mai freacă „Măriuca” pe bani publici și tot asa.

      Trăiască politia maidaneza și primăria Pitești. O rușine pt națiune.

    • Razvan C spune:

      Nesimțirea , aroganța…apare datorita inexistenței și ineficienței poliției ( cu „p” mic ) . Polițiștii locali sunt foștii gardieni publici , semianalfabeți , ce să aplice aceștia ? Ar trebui strânse semnaturi pentru desființarea poliției locale . Ceilalți , frații lor mai mari , sunt ocupați cu probleme mai importante : cum sa obțina salarii mai mari fara sa faca nimic . Oare ce spun mai marii de la Primarie despre astfel de cazuri ?

    • Razvan C spune:

      Nesimțirea , aroganța…apare datorita inexistenței și ineficienței poliției ( cu „p” mic ) . Polițiștii locali sunt foștii gardieni publici , semianalfabeți , ce să aplice aceștia ? Ar trebui strânse semnaturi pentru desființarea poliției locale . Oare ce spun mai marii de la Primarie despre astfel de cazuri ?

    • Anonim spune:

      Și in Eremia Grigorescu în dreptul sucursalei BRD se procedeaza la fel ! Am sesizat pe nea Cristi Gentea , însă pînă acum nu s-a întîmplat nimic bun care să remedieze situația ! Poliția Locală și Poliția Rutieră cred că au fost desființate !

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90