New Profesional Consult 930 x 122

autobuz

Pitești. Și-a uitat banii în autobuzul Publitrans! Suma este enormă! Halucinantă întâmplare!

Pitești. Și-a uitat banii în autobuzul Publitrans! Suma este enormă! Halucinantă întâmplare!

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Update: Poliția Argeș informează că „În ziua de 19 mai a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați de către un bărbat de 34 de ani, cu privire la faptul că ar fi uitat într-un mijloc de transport în comun o borseta ce conținea mai multe bunuri și sume de bani, printre care sumele de 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei, precum și bijuterii din aur în cantitate de aproximativ 70-80 de grame.

Bărbatul în cauză nu a putut oferi detalii cu privire la numărul de înmatriculare sau traseul mijlocului de transport în comun pe care l-a utilizat.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești s-au mobilizat exemplar și au efectuat verificări, în vederea stabilirii mijlocului de transport și a persoanei care și-ar fi însușit borseta în cauză, împrejurare în care, în jurul orei 18:00, una dintre persoanele invitate la sediul poliției, bărbat de 48 de ani, din Bascov, a predat polițiștilor borseta în cauză, cu întreg conținutul său.

Bunurile au fost restituite persoanei vătămate.

Aspecte legale:

Din punct de vedere legal, însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.”.

Știrea inițială:

O întâmplare de-a dreptul halucinantă s-a petrecut într-un autobuz Publitrans din Pitești!

Un bărbat a reclamat la Poliție faptul că și-a uitat într-un autobuz o borsetă în care avea o sumă mare de bani, diverse valute, dar și bijuterii.

Conținutul borsetei era de-a dreptul impresionant. Țineți-vă bine!

În borsetă erau 5.000 de lire sterline, 6.000 de euro, 10.000 de lei și nu mai puțin de 80 de grame de aur!

Poliția s-a mișcat foarte repede și a reușit să recupereze borseta de la cel care a găsit-o, cu tot ce era în ea. Aceasta a fost înapoiată proprietarului de drept.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Adi spune:

    Un control la cap nu i-ar strica persoanei respective. Poate data viitoare își uita și capul.

  • Gigi spune:

    si eu când caut nu găsesc o. borseta ce noroc pe uni ghinion că au camere in autobuz.Ca altfel nu o mai vedea inapoi

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90