NOR CURIER 930X122

amenzi

Pitești. Șmecherii cu BMW, amendați de Poliție!

Pitești. Șmecherii cu BMW, amendați de Poliție!

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Mai mulți șoferi și-au lăsat autoturismele după bariera din zona Palatului Copiilor din Trivale au fost amendați.

S-a întmplat astăzi, în această după-amiază.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Șoferii și-au lăsat mașinile luxoase, de pildă un BMW, în zone în care acest lucru era interzis.

Pitești. Șmecherii cu BMW, amendați de Poliție!

Polițiștii locali ajunși pe Trivale au dat trei amenzi în valoare de 290 de lei la care se adaugă 2 puncte la permis, după cum preciează pentru ePitești Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al instituției.

„Încă o dată îi rugăm pe cetățeni să țină cont de regulile de circulație și nu numai, să dea dovadă de bun-simț, respect și spirit civic”, declară Aristănțoiu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Daniel spune:

    Aceasta activitate de “curatenie” ar trebui inceputa in aceasta administratie vanatoare de like-uri pe fcbk , care nu tine cont de cetatean ci doar de imagine si aplaudaci ! Sa inchizi activitatea unor oameni dupa atatia ani pe motiv de curatenie si sa fi “surd” la propunerile lor este o dovada a lipsei de viziune , a nepasarii . Acel pasaj nu este domeniul public , asa cum nu este nici gangul !!! Acel pasaj era plin de viata prin activitatea pe care acei oameni o desfasurau . In orasul florilor pe o alee se vand flori si spunem ca “ am facut curatenie “ !!! In toate marile orase sunt incurajati micii “buticari” care au activitati specifice zonelor , iar la noi in orasul florilor inchidem florarii! Avem terase deschise pe domeniul public , dar inchidem florarii pe alei si ne dam mari pe fcbk ce am “realizat” .
    Marea “realizare” este ca 6 sau 7 familii ( insignifianti ca numar de votanti) au fost trimise acasa , fara sa se tina cont ca nu este domeniu public , ba mai mult de atat oamenii erau dispusi sa modernizeze locatiile !
    Pitesti – orasul florilor!

  • Eleonora spune:

    Păi se putea, tot cocalarii să fie cu stea în frunte! Dacă s-ar putea să între cu mașinile și să stea în ele în pădure că de, au BMW! Așa fac în fiecare zi, păcat că nu sunt depistați decât foarte rar!

  • marian spune:

    ce invidioasi sunteti, felicitari PROPRIETARILOR ca siau permis (nu conteaza cum a facut bani)

  • Eleonora spune:

    Și astăzi 25 iulie 2023,ora 12.15,exact în același loc erau parcate pe interzis trei cazane, dintre care doar unul era BMW! Dar așa se întâmplă în fiecare zi, blocând-se ieșirea bicicliștilor de pe pistă înspre strada Trivale sau intrarea autoturismelor pentru a întoarce! Degeaba,needucații rămân la fel indiferent de spațiu! Degeaba sunt și camerele de supraveghere montate acolo! Dar s-ar putea aduce bani frumoși din amenzi!

  • Eleonora spune:

    Domnule Marian,nu contează cum au făcut banii, deși și aici ar mai fi de discutat, căci unii i-au făcut mai ușor decât alții cu complicitatea celor care acum ar trebui să-i sancționeze sau alții nu au după ce bea apă dar au BMW, chestia este că le lipsește educația sau sunt analfabeți și nu cunosc semnele de circulație sau ce scrie pe panoul adițional! Este vorba de educație, și apropo, vedeți că scrieți cu greșeli de ortografie! Cu respect!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3