930 x122 grota rece

accident

Pitești. Șofer reținut după ce a făcut un accident grav și a fugit

Pitești. Șofer reținut după ce a făcut un accident grav și a fugit

Citiți și: Accident deosebit de grav! O mașină s-a răsturnat

Șoferul care la începutul acestei luni a făcut un accident grav în zona Bazinului a fost reținut.

În vârstă de 55 de ani. bărbatul era beat și a fugit de la locul accidentului. Detalii, AICI.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat ieri cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, părăsirea locului producerii accidentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție și vătămare corporală din culpă, și au reținut un bărbat de 55 de ani, din Pitești.

În seara de 10 octombroe, în jurul orei 19:30, bărbatul, în timp ce conducea un autoturismpe str. Gheorghe Șincai, având direcția de deplasare spre Bazinul Olimpic, la intersecția cu strada Crinului, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani, din Pitești.

Pitești. Șofer reținut după ce a făcut un accident grav și a fugit

Ulterior, l-a proiectat în alte două autoturisme parcate regulamentar.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 48 de ani, a suferit vătămări corporale ușoare. Șoferul de 55 de ani a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție, acesta fiind depistat de polițiști, la aproximativ 2 ore de la producerea evenimentului.

În urma testării cu aparatul, a rezultat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezulată în urma testării fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

După administrarea probatoriului, ieri, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Astăzi, va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Pitești. Șofer reținut după ce a făcut un accident grav și a fugit

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90