NOR CURIER 930X122

calea craiovei

Pitești: Șoferul unui SUV a „fentat” coloana și a luat-o pe contrasens

Un șofer a fost surprins conducând pe contrasens, în această seară, pe Calea Craiovei din municipiul Pitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Imaginile au fost filmate de un alt șofer care se deplasa în aceiași direcție, iar ulterior au fost publicate pe unul dintre cele mai mari grupuri de Facebook destinate șoferilor din județul Argeș – Info Trafic Pitești.

Imaginile video sunt de-a dreptul halucinante.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

 

Din imaginile surprinse se observă cum, șoferul autoturismului SUV, alege să ”ocolească” mașinile care așteptau regulamentar în coloană, la semafor, și să circule pe contrasens, pe sensul de coborâre de pe Calea Craiovei.

Gestul inconștient al acestuia putea provoca o adevărată tragedie.

Sursă video/ foto: Facebook Info Trafic Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

8 comentarii

  • Florin spune:

    Astept ca Politia rutiera sa-l identifice pe acest individ inconstient, lipsit de respect fata de lege si de ceilalti participanti la trafic, iar pe baza inregistrarilor video sa i se aplice o amenda consistenta si sa i se suspende dreptul de a mai conduce pentru o perioada cat mai lunga de timp, facand in acest fel drumurile din Pitesti putin mai sigure.

  • Dan spune:

    La ce ora sa intamplat ?

  • Gigi spune:

    Filmările nu au nicio valoare legală
    Este suficient să nege orice șofer
    Orice filmare nu are valoare în contestare , decât dacă este oficială.

  • mihnea spune:

    Da ca PSD si Dragnea a dat asa lege incat imaginile neoficiale ( imaginile care nu au fost filmate de Politie) sa nu fie luate in considerare.In uk unde traiesc eu toate filmarile se considera proba.Sa fiti sanatosi…

  • Un cetatean spune:

    @Gigi – Nu are valoare filmarea facuta pe telefon de cel care se aude vorbind in videoclip. Dar gandeste-te ca in zona aia sunt camere de supraveghere si, in plus, e de ajuns sa mearga ca martor la politie unul dintre cei care au vazut masina pe contrasens…Exista destule cai prin care descreieratul ala poate fi gasit si pedepsit legal, chiar daca inca mai functioneaza celebra smecherie introdusa pe vremea infractorului pesedist Dragnea, ca filmarile neoficiale n-au valoare de dovada.

  • Florin spune:

    Din cate i-mi amintesc , au fost mai fost cazuri de inregistrari video cu diverse abateri rutiere, unul din ele care i-mi vine in minte este cel in care un autoturism a circulat pe contrasens pe celalalt sens de circulatie pe A1 iar in urma filmarilor aparute la posturile de televiziune , politia s-a sesizat din oficiu, a identificat si sanctionat conducatorul autoturismului in cauza.
    In cazul autoturismului din prezentul articol, asa cum am spus si cum au mai spus si altii, cu siguranta sunt mai multe filmari, unele din ele surprinse de camerele oficiale.

  • Toti sunteti oameni spune:

    Intr-adevar, ce a facut este ilegal, insa voi, oamenii care comentati, nu stiti de ce a facut asta. Putea sa fie din cauza unei urgente de viata si de moarte, caz in care multi ar fi procedat la fel atata vreme cat nu ar fi pus pe nimeni in pericol (ceea ce se vede clar din filmare). Nu cunosc soferul si nu stiu de ce a comis aceasta ilegalitate, dar zic sa nu va mai grabiti sa aruncati cu pietre fara sa cunoasteti contextul. Pace!

  • Sorin spune:

    Prea mult v-ati alarmat :))) stati usor ca va bubuie creierul :))) sunt binr ca sa stiti nu am primit nici o amenda sau altceva :)))) data viitoare la fel o sa fac :)))

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3