930×122 CAPRA 5

geamul spart

Pitești: Stație de autobuz spulberată, paguba ajunge la mii €! Geamul, țăndări!

Pitești: Stație de autobuz spulberată, paguba ajunge la mii €! Geamul, țăndări!

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

PITEȘTI, PRUNDU

O stație de autobuz din cartierul Prundu din Pitești a căzut victimă vandalilor în această seară.

Incidentul a fost adus în atenția publicului prin intermediul unei imagini publicate pe grupul de Facebook Info Trafic Pitești, care arată geamul lateral al stației de autobuz Publitrans făcut țăndări.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Stația vandalizată se află la Complexul II al cartierului Prundu. Dacă există camere de supraveghere în zonă, există posibilitatea ca Poliția Locală să reușească să identifice și să prindă făptașul sau făptașii acestui act de vandalism.

Pitești: Stație de autobuz spulberată, paguba ajunge la mii €! Geamul, țăndări!

Costul pagubei este considerabil, o stație de autobuz ca aceasta „la gata” – valorând aproximativ 40 de mii de euro. Distrugerea ei nu este doar o pierdere financiară semnificativă, dar și o sursă de neplăceri pentru locuitorii cartierului care folosesc zilnic mijloacele de transport în comun.

Citește și: Pitești. Destin tragic în Centru: Proprietate de sute de mii €, lăsată în ruine

Acest incident subliniază nevoia unei supravegheri mai stricte și a unor măsuri de securitate îmbunătățite în zonele publice, pentru a preveni astfel de acte de vandalism și pentru a proteja proprietățile publice.

Pitești: Stație de autobuz spulberată, paguba ajunge la mii €! Geamul, țăndări!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

9 comentarii

  • nicolae oprea spune:

    40000 euro?Doamne pai trei stati din astea valoreaza cat o vila in jurul Pitestiului.Vi se pare normal?

  • Anonim spune:

    Ha,ha, acum ai aflat cum cheltuieste primarul banii publici? Dar de sensul ala giratoriu care a costat 400.000 de euro ai aflat? Sau de aia 100.000 de euro dati pe calculatoare pentru birourile primariei? Sau de milioanele bagate in buzunarele fotbalistilor care au retrogradat? Sau de banii bagati in semafoare (fiecare trecere de pietoni are minim patru semafoare, doua mari si doua mici, dar sunt unele intersectii in care poti vedea de la 20 de semafoare in sus…)? Cat despre statiile de autobuz, ce te miri, ce, un cadru de metal, 4 geamuri si o banca de plastic nu pot costa 40.000 de euro daca esti prieten de-al primariei?

  • SCI spune:

    eftine Mon Cher….!

  • Marin San spune:

    40000€ ?Nu cred ca o stație ar f cumpărată cu aceasta suma.Curtea de conturi sar fi sesizat din oficiu.Dar 40000 sau mai puțin aceste acte de vandalism nu ar trebuie sa avem în acest secol.Asta arata ca educația este SUB pământ nu la pământ.

  • marian spune:

    va roade capra vecinului?

  • Grigore Ursu spune:

    da, unii sunt pur si simplu vandali

    de notat insa statiile de autobuz sunt total inutile, practic nu te feresc de nicio intemperie.

    poate ni se spune si de ce s-a facut ditamai statia in gavana la capat degeaba cand nimeni nu va sta in ea!

  • Uncetatean spune:

    celebrele stații de la Pitești Toaleta publica din centru, pardon , care centru? Caracal-ul e mic copil” pe lângă ce o sa devina acest oraș, numit Pitești. nu e vorba de primar, e despre oamenii din primărie care sunt mereu aceiași. Nu este vorba de banii cheltuiti pe staii inutile de autobuz . Puteau sa coste si 50 de mii de euro, doar sa fi fost utile. Iar despre toaleta din centru, invit reprezentanții municipalității sa isi facă nevoile acolo. poate dumnealor le place mirosul și prostul gust cum sa pui ma în subteran toaleta fără un sistem de aerisire performant? dar de. nici la toalete nu ne pricepem asa bine ca la politica. satira.:)

  • Bau bau spune:

    Ați vrut sa scrieți ca au spart ceva garsoniera, nu stație de autobuz, nu-i așa? Va trimit 20 de anunțuri, cu imobile sub 40k, pe care le puteți cumpara si sa locuiti in ele. Acum am văzut ca au pus si niște presuri din alea galbene, sa nu patinezi când te urci in autobuz.
    Nu va supărați, pe ăștia cu dare de mana, când ii luați in “articole”?
    Câți cetățeni au cerut stații noi de autobuz?
    Câți cetățeni ai cerut 20000 de semafoare in tot orașul?
    Câți cetățeni au cerut sa schimbați florile de 8 ori pe an, in sensurile giratorii?
    Câte grădinițe si scoli arată ca sensurile noastre giratorii?
    Cine, cât, caaaateeee?
    Sunt curios, pe acest așa zis om gospodar(primar de meserie), cât il mai răbda poporul?

  • Bau bau spune:

    Domnule cetățean, dumitale bag seama, ca ești de acord cu zicala : “ au furat, dar au și făcut”… vandalii sunt vandali, nimic de zis, dar ăștia ce plătesc 40000 de euro pe o băncuța, ce sunt?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90