EcoMoto 930×122

politia arges

Pitești. Student de doar 23 ani, mort în cămin, acum!

Pitești. Student de doar 23 ani, mort în cămin, acum!

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Update. Poliția Argeș transmite oficial, în urmă cu puțin timp:

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la faptul că, într-un cămin studențesc din Pitești, a fost găsit un tânăr decedat, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În dimineața de 01 mai a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piteşti au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-un cămin studențesc din Pitești, a fost găsit un tânăr spânzurat.

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din primele verificări s-a stabilit că, un tânăr, de 23 de ani, din Leordeni, care urma tratament antidepresiv, s-ar fi spânzurat în casa scării căminului.

Trupul tânărului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor fi continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

Știrea inițială

Descoperire macabră în urmă cu puțin timp în Căminul Universității din Pitești, de pe Gheorghe Doja din cartierul Craiovei.

Un student în vârstă de aproximativ 23 de ani a fost găsit mort în cameră. Cel mai probabil acesta și-ar fi pus capăt zilelor.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3