EcoMoto 930×122

bataie trafic pitesti

Pitești: Tânăr implicat în bătaia de ieri noapte, rupe tăcerea. „Șoferul drogat a zis că i-am luat gagica”

Pitești: Tânăr implicat în bătaia cu pumni și picioare rupe tăcerea.

Citiți și: Pitești: Pumni și picioare în plină stradă! Unul dintre șoferii bătăuși – era drogat!

Unul dintre tinerii implicați în scandalul din trafic, petrecut ieri noapte pe bld. Nicolae Bălcescu, ne-a furnizat în exclusivitate o serie de informații cu privire la modul în care s-ar fi ajuns la acte de violență.

Potrivit acestuia, totul a plecat de la o fată care ar fi plecat cu un grup de tineri, cu o mașină.

Un individ din celălalt grup, tânăr de 28 de ani, din Albota, ar fi devenit gelos din această pricină și ar fi sunat amenințând, apoi ar fi plecat în urmărire.

 

 

Mărturia lui Gheorghe O., de 25 de ani, din Budeasa

„A zis că i-am luat gagica. Ăla ne-a urmărit, a mai chemat pe cineva să ne bată… iar noi am plecat cu gândul să evităm asta. El ne-a urmărit și a intrat cu mașina în noi. A intrat intenționat! Din acest motiv am avut suspiciunea că e drogat și le-am spus polițiștilor să-l verifice cu aparatul de droguri. <Vedeți că e drogat!>. <Păi cum?> <Am eu suspiciunea asta>, a fost dialogul cu polițiștii.

Și, ca să vezi, a ieșit că era drogat. De două ori ne-a lovit cu mașina, o dată în spate și o dată în lateral”, ne-a spus șoferul din mașina care a fost lovită.

 

 

De la ce a plecat totul

„Deci, un prieten de-al meu a plecat cu o fată. Tipul a început să sune să spună că ne bate, nu era mai nimic între ei, erau amici, o mai ”iubea” și el. S-a ofuscat că am plecat noi cu ea, de aici toate problemele astea.

A fost un schimb de lovituri, el și cu prietenul meu au început să se lovească reciproc”, ne-a mai transmis tânărul.

În final, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, iar bărbatul de 28 de ani, din Albota, s-a ales cu dosar penal.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90