930 x122 grota rece

amenzi

Pitești: Tineri puși la mătură de polițiștii locali

În Pitești, tinerii au intrat în vizorul polițiștilor locali. Poliția Locală Pitești a demarat o campanie de trei luni, în timpul verii, pentru diminuarea comportamentului antisocial în rândul acestora.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

S-a lăsat cu amenzi chiar din prima noapte. De asemenea, mai mulți tineri au fost puși la mătură de agenți, după ce au aruncat coji de semințe pe jos.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

„În cadrul campaniei, vor fi depistați și sancționați cei care se fac vinovați de:

– consum de alcool pe domeniul public;

– tulburarea liniștii și ordinii publice;

– folosirea în mod defectuos și inadecvat a mobilierului din parcurile de joacă;

– alte fapte antisociale.

În prima noapte, au fost depistate și sancționate 18 persoane majore, care au încălcat legea, în acest context.

Reamintim faptul că, pentru consumul de alcool pe domeniul public, sancțiunea este de la 100 la 500 de lei. Pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, amenda poate ajunge și la 1.000 de lei, iar pentru mizerie, coji de semințe, mucuri de țigară  aruncate pe domeniul public, sancțiunea este de la 1.000 la 1.500 de lei.

Facem apel către cetățenii municipiului Pitești să manifeste o conduită corectă și civilizată, fără a fi nevoie de aplicarea legii, amenzile fiind foarte mari. De asemenea, recomandăm semnalarea acestor derapaje comportamentale, prin apel la 991, polițiștii locali urmând a lua măsurile care se impun.”, transmite Poliția Locală Pitești, într-un comunicat de presă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Tolos ion spune:

    Bună ziua
    Dacă se pot lua masuri și în Craiovei lângă Profi ..
    Acolo am un second-hand
    Pe fiecare dimineață este o mizerie de nedescris ..semințe, sticle goale de sucuri și băuturi, urinează tot acolo
    Băncile sunt desprinse de la locurile lor și sunt aduse acolo
    Seara se întâmplă
    Eu plătesc chirie acolo către primărie
    Mulțumesc!

  • george spune:

    Ar trebui sa se ia masuri si cu cei care stau in parcarea de la finante,si in parculetul de acolo,si acolo cei care stau acolo in parcare si in parculet,lasa o mizerie de nedescris,coji de seminte,sticle de bauturi,mancare,etc.Ar trebui sa ii verifice cineva si pe ei,mai ales seara,dupa ora 22,si fac si o galagie de nedescris.Si cei cu masini,care stau acolo in parcare,fac curse pe fiecare noapte,au masini modificate care fac un zgomot de se aude in tot orasul.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90