Donaris 930 x 122

Marin Preda

Pitești: Ultima școală din online începe de mâine fizic

Începând de mâine, 24 noiembrie, elevii școlii gimnaziale „Marin Preda”, fostă nr. 10, din zona Expo Parc, încep cursurile în format fizic.

Citiți și: Pitești: Decizie de ultimă oră privind școlile N. Iorga și M. Preda!

În cursul zilei de astăzi, Consiliul de Administrație al școlii „Marin Preda”, din care fac parte 12 membri, printre care și consilierii municipali Sorin Apostoliceanu și Tiberiu Irimia din partea PNL, plus Simona Grigore, angajată în cadrul Primăriei Pitești, s-a întrunit pentru a luat o decizie în ceea ce privește modul de funcționare al unității de învățământ.

Citiți și: BANI PENTRU ŞCOALA „MARIN PREDA”

În cadrul ședinței, membrii Consiliului de Administrație au votat în unanimitate începerea școlii în format fizic, de miercuri, 24 noiembrie, chiar dacă ziua de referință pentru luarea acestei decizii era ziua de vineri.

Acest lucru se întâmplă datorită faptului că rata de infectare înregistrată în municipiul Pitești a scăzut sub 3/1.000 de locuitori, azi înregistrându-se o incidență de 2,71/1.000.

Reamintim că, fosta școală nr. 10 era singura unitate de învățământ din Pitești care își mai desfășura cursurile în regim online. Acest lucru se întâmpla din cauza procentului de vaccinare scăzut în rândul personalului didactic.

Odată ce rata de infectare dintr-o localitate scade sub 3/1.000 de locuitori, procentul de vaccinare din unitățile de învățământ nu mai decide modul de funcționare al acestora.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cetățeanul siderat spune:

    FOARTE TARE!
    De luni orașul Pitești este in zona galbena.
    Au trecut 2 zile că să pună în aplicare ceea ce era deja legiferat. Școlile se deschid dacă incidența este mai mică de 3 / 1000

    Aberant!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3