930×122 CAPRA 5

macetă

Pitești: Umblau cu „sabia” ascunsă, lângă Restaurant Zavaidoc

Un bărbat a fost depistat de un echipaj al Poliției Locale Pitești, în timp ce încerca să ascundă sub bluză o macetă. S-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10.15, în dreptul restaurantului Zavaidoc, din municipiu.

Citiți și: Pitești. A intrat cu mașina într-un stâlp, la Podul Viilor

Acesta nu era singur. Cu el se mai afla un alt individ.

Citiți și: Pitești: Apar primele chioșcuri moderne! O firmă deja ”se impune” pe piață

Deși a fost întrebat de agenți de unde o are și cu ce scop o va folosi, bărbatul a refuzat să vorbească. La scurt timp a fost sesizată Poliția Națională.

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, transmite:

În jurul orei 10 15, un echipaj al Politiei Locale din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente, a depistat în dreptul restaurantului Zavaidoc de pe bulevardul Republicii, doua persoane, una dintre acestea încercând sa ascundă un obiect sub bluză.

Au fost interceptate și la controlul corporal s-a constatat ca încerca să ascundă o maceta lunga de aproximativ 60 de cm.

A fost întrebat de unde o are și ce vrea sa facă cu ea, dar persoana în cauza, L. A. V. de 37 ani din Bradu, nu a dat detalii. A fost anunțată Poliția Națională și în scurt timp cei doi au fost preluați de un echipaj de la Secția 4 pentru continuarea cercetărilor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Rugăm Poliția Locală să se implice în asigurarea liniștii și ordinii publice în zona blocurilor 52,53,54 din cartierul Trivale, mai ales seara, când se strâng tineri needucați la băncile din fața acestor blocuri, fac gălăgie și mizerie.Vă mulțumim!

SMART KIDS 570×90