EcoMoto 930×122

talharie

Piteşti: Un bărbat a fost atacat şi lăsat fără telefon mobil

În ziua de 21 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au reținut un bărbat din județul Olt.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Este vorba despre Marian Mirel S., în vârstă de 35 de ani. Acesta locuia, fără forme legale, în Piteşti.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 4 iulie a.c., cel în cauză ar fi deposedat, prin acte de violență, pe un alt bărbat, de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

Citiți și: Atac în Pitești! Ce a pățit un tânăr pentru 50 de lei

Bărbatul a fost identificat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești și adus la sediul Poliției Municipiului Pitești, unde, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90