NOR CURIER 930X122

bărbat predat

Pitești. Un bărbat căutat timp de 5 luni pentru a fi închis, s-a predat singur Poliției

Un argeșean dat în urmărire de 5 luni de Poliție s-a predat în această dimineață, în Pitești. Bărbatul în vârstă de 37 de ani s-a predat polițiștilor locali aflați în patrulare în zona teatrului Alexandru Davila.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Acesta le-a recunoscut agenților furtul pe care l-a comis în urmă cu 5 ani. Imediat, polițiștii locali l-au dat pe mâna Poliției Naționale.

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, transmite:

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

„În jurul orei 06.20, la  echipajul Poliției Locale aflat în serviciul de patrulare în zona Teatrului Davila, s-a prezentat un cetățean P.G.i. de 37 ani, născut în Scornicești cu domiciliul în municipiul Pitești, acesta spunând că vrea să se predea poliției pentru o faptă de furt înfăptuită acum 5 ani.

Acesta era dat în urmărire din luna a șaptea a acestui an, timp în care s-a sustras autorităților fiind fugit în diferite orașe din țară. Polițiștii locali l-au condus la Secția Nr 1 Poliție, unde s-a constatat că cele spuse de P.G.I. se confirmă.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: ziare.com

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3