EcoMoto 930×122

căzut

Pitești. Un copil a căzut de la etaj pe Eremia Grigorescu!

Pitești. Un copil a căzut de la etaj!

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Update, ora 12.36

Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Copil nou-născut, luat de urgență cu elicopterul SMURD

„În ziua de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la înălțime, în zona unui bloc de locuințe din Pitești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

Minorul în cauză, de 12 ani, a fost preluat de echipajele medicale în stare de conștientă, însă cu leziuni, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Din primele verificări, s-a stabilit că minorul ar fi căzut de la un apartament aflat la etajul al doilea, unde se afla cu acordul persoanelor ce locuiesc la respectiva adresă.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.”.

Poliția Argeș transmite cu puțin timp în urmă:

”Pitești, sesizare minor de 13 ani căzut de la înălțime (posibil etajul 2, al unui bloc de locuințe), conștient. Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești sunt la fața locului pentru cercetări.

Urmează ca minorul să fie preluat de echipajul medical sosit la fața locului și transportat la spital!”

Știrea inițială

Un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat să intervină în municipiul Pitești, str. Trandafirilor, în cazul unei persoane de aproximativ 13 ani.

Copilul a căzut de la etajul doi al unui bloc.

Paramedicii ajunși la locul solicitării au preluat pacientul, acesta fiind conștient, iar în urma monitorizării îl transportă la spital.

Foto: arhivă descriptiv

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3