New Profesional Consult 930 x 122

hoț

Pitești. Un derbedeu a furat portofelul unei femei în plin Centru

Un bărbat a fost surprins în flagrant de un polițist de la Poliția Locală Pitești în timp ce fura portofelul unei femei.

Citiți și: Pitești. E nevoie de parcare subterană? Răspunsul îl știe TOATĂ lumea!

Victima sa era o bătrânică în vârstă de 90 de ani.

Incidentul s-a întâmplat astăzi, în centrul municipiului. Individul, în vârstă de 60 de ani, este cunoscut cu antecedente penale.

Citiți și: Pitești. Surpriză! Viceprimarul Tofan, prezent unde nu se aștepta nimeni!

Ion Ionuț, agentul care l-a prins în fapt pe bărbat, l-a imobilizat pe loc și l-a condus ulterior la secție.

În urma celor întâmplate, femeia a suferit un atac de panică.

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, transmite:

Astăzi, în jurul orei 12:10, un echipaj al Poliției Locale ce se afla în serviciu de patrulare în zona Centrală, mai exact intersecția străzilor Ana Ipătescu cu IC Brătianu, a surprins în flagrant un individ care a sustras un portmoneu unei doamne în vârstă de 90 de ani.

Individul, O.V. de 60 de ani, cu antecedente penale, a fost imediat imobilizat de către polițistul local, și portmoneul înapoiat victimei care se afla în stare de șoc. Suspectul a fost condus la Secția Nr 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Bogdan Cincă spune:

    În data de 3 octombrie 2022, am pățit la fel. Mi s-au furat portofelul în autobuzul 7B, după ce m-am urcat din statia Negoiul. Am dat o o declarație la Secția Nr. 1 și nici până acum nu cred că au vizionat imaginile de pe camerele din autobuz. Mi-au spus că au multe cazuri. Cel care mi-a furat semăna cu cel din fotografie, dar parcă era mai tânăr. Nici actele nu le-am recuperat.

  • Miha spune:

    Îi vor lua caii de la bicicleta cei de la secția 1 de politie.Probabil i-a și deranjat cel de la locala.Imaginile din autobuz le vor șterge că la asta se pricep.

570 X 90 POSADA 3