930X122 MAIA

hoț

Pitești. Un derbedeu a furat portofelul unei femei în plin Centru

Un bărbat a fost surprins în flagrant de un polițist de la Poliția Locală Pitești în timp ce fura portofelul unei femei.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Victima sa era o bătrânică în vârstă de 90 de ani.

Incidentul s-a întâmplat astăzi, în centrul municipiului. Individul, în vârstă de 60 de ani, este cunoscut cu antecedente penale.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Ion Ionuț, agentul care l-a prins în fapt pe bărbat, l-a imobilizat pe loc și l-a condus ulterior la secție.

În urma celor întâmplate, femeia a suferit un atac de panică.

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, transmite:

Astăzi, în jurul orei 12:10, un echipaj al Poliției Locale ce se afla în serviciu de patrulare în zona Centrală, mai exact intersecția străzilor Ana Ipătescu cu IC Brătianu, a surprins în flagrant un individ care a sustras un portmoneu unei doamne în vârstă de 90 de ani.

Individul, O.V. de 60 de ani, cu antecedente penale, a fost imediat imobilizat de către polițistul local, și portmoneul înapoiat victimei care se afla în stare de șoc. Suspectul a fost condus la Secția Nr 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Bogdan Cincă spune:

    În data de 3 octombrie 2022, am pățit la fel. Mi s-au furat portofelul în autobuzul 7B, după ce m-am urcat din statia Negoiul. Am dat o o declarație la Secția Nr. 1 și nici până acum nu cred că au vizionat imaginile de pe camerele din autobuz. Mi-au spus că au multe cazuri. Cel care mi-a furat semăna cu cel din fotografie, dar parcă era mai tânăr. Nici actele nu le-am recuperat.

  • Miha spune:

    Îi vor lua caii de la bicicleta cei de la secția 1 de politie.Probabil i-a și deranjat cel de la locala.Imaginile din autobuz le vor șterge că la asta se pricep.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3