930×122 CAPRA 5

comisia de circulație

Pitești. Un nou sens giratoriu, decizia finală!

Pitești. Un nou sens giratoriu, decizia finală!

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Update 16.11.2022

Sensul giratoriu de lângă Stadionul Nicolae Dobrin, nu se va face, încâ, conform Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pitești! Cel mai probabil acesta urmează să se realizeze în timpul construcției noii arene, alte detalii, AICI – STADION NOU – ÎN VALOAREA DE 100 DE MILIOANE DE EURO

Știrea inițială 14.11.2022

După cum v-am informat, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Pitești se întrunește miercuri, 16 noiembrie, într-o nouă ședință, pentru analizarea mai multor propuneri care vizează traficul din municipiu.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Una dintre propunerile aflate pe ordinea de zi vizează amplasarea unui nou sens giratoriu în oraș.

Concret, la punctul 14 de pe ordinea de zi se propune „analizarea amplasării unui sens giratoriu la intersecția străzii Nicolae Dobrin cu b-dul Eroilor (artera din dreapta pe sensul de urcare) în fața Cimitirului ”Sfântul Gheorghe”.

Solicitarea a fost transmisă pe platforma Smart City.

În total, în ședința din această lună, 29 de propuneri și solicitări vor fi analizate și soluționate de către membrii comisiei.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: albă 24.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

11 comentarii

  • Deaconu Viorel spune:

    FELICITĂRI

  • Cezar spune:

    Cum asa, nu ‘bagam’ 2 – 3 semafoare? Stai asa, alea le instalam cand e gata stadionul. La naiba, cand o sa fie gata stadionul le schimbam pe toate astea instalate prin oras acum, ca se invechesc si ne trebuie altele noi sa…aaa, mai bine nu mai spun nimic, ca le dau alte idei!

  • Gigel spune:

    De câte intersecții semaforizate mai avem nevoie pentru a pune pe butuci circulația în mun Pitesti?Sa inteleg ca puneti pe brânci și traficul de pe N Dobrin !!!!! Felicitări!!!urmeaza încă unu iesire din cimitir sa aiba si dec prioritate

  • Adrian Radu spune:

    De ce nu se face o parcare, supraterana, chiar, in rondul acela de la intersectia bd. Eroilor cu str. N. Dobrin?

  • Radulet Florin spune:

    O parcare ar fi foarte potrivita pentru cei care au nevoie de servicii medicale la DR Luca!

  • Vio spune:

    Am dori sa stim si noi cine este mintea luminata care pune treceri de pietoni in sensurile giratorii? Adevarat este ca la Pitesti nu ne mai mira nimic….

  • Mihai spune:

    Vio, cred ca sunt aceeași oameni luminați care au făcut sensurile unice unde nu aveai nevoie de ele, care au schimbat bordurile și care își bat joc de orașul Pitești de prin 1990.

  • Doru spune:

    Parcare nu face dl Primar?

  • NC spune:

    Minți bolnave care pun treceri de pietoni în sensuri giratorii se găsesc în toate județele tarii. Nu numai Pitestiul beneficiază de creiere de dimensiuni reduse care sunt puse sa ia decizii privind traficul. Este plina România de foști lucrători pe la rutiera, pretins mari specialisti(mai mult în șpăgi și carnete la analfabeți) care s-au aciuat pe la primăriile orașelor și municipiilor în comisiile de specialitate și care în buna tradiție a lucrătorilor de la rutieră dau o „mână de ajutor” la încurcarea traficului rutier!

  • Dan spune:

    Mai bine studiati cum sa faceti sa deviati traficul generat de localitatile din jurul Pitestiului sa OCOLEASCA orasul! Dimineata si dupa-amiaza tot traficul inseamna mii de oameni care vin din localitatile limitrofe catre serviciu. Asta inseamna ca vin dinspre Poiana-Lacului, de exemplu, si vor sa mearga spre Mioveni, la uzina sau spre autostrada. Si nu o pot face decat trecand prin oras. Acelasi lucru se intampla cu cei care vin dinspre Babana. Chiar asa greu e de inteles? Traficul din exteriorul orasului il blocheaza pe cel din oras. Faceti centura ocolitoare, care sa inconjoare tot orasul, asta e solutia.

  • Ivascu Vasile spune:

    1.Inainte de Stadion să avem o echipa de fotbal care să fie și ea la podium. Până atunci domnule primar faceți rost de sponsorizări și de bănuți.
    2. Dacă nu avem sponsorizări nu avem cum să întreținem la lupta pentru primele 5 echipe în campionat.
    3.Am fi bucuroși să mergem din nou pe stadionul Nicolae Dobrin. El ne – a făcut fericiți. Acum nu mai avem cum să fim fericiți alături de cei care habar nu au de fotbalul ARGESEAN..
    DOMNULE PRIMAR, ați fost acolo unde era nevoie de dumneavoastră. ACUM ați făcut o mică intrebare celor care v-am votat dacă mai ne reprezintati?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3