New Profesional Consult 930 x 122

crimă Pitești

Pitești. Un puști de 16 ani și-a omorât tatăl!

Update: Pitești. Un puști de 16 ani și-a omorât tatăl!

Citiți și: Suspecții care i-ar fi dat droguri puștiului care și-a omorât tatăl, prinși!

Minorul ar fi recunoscut că și-a ucis tatăl, precizează pentru ePitești surse din anchetă. Adolescentul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Știrea inițială: Crimă în Pitești! Bărbat găsit înjunghiat în casă! Principalul suspect, fiul de 16 ani, drogat la spital

 

Noi detalii ies la iveală în cazul bărbatului de 78 de ani găsit fără suflare în casă, în această dimineață, în Pitești. Subiectul pe larg, AICI: Argeș. Bărbat găsit mort în casă! Sunt suspiciuni de crimă!

Există suspiciuni de crimă, iar principalul suspect ar fi chiar fiul bărbatului, un adolescent în vârstă de 16 ani.

Descoperirea macabră a fost făcută în jurul orei 03:00 dimineața, când fosta soție a victimei, mama băiatului, a cerut ajutorul Poliției pentru a intra în casa bărbatului.

În cursul nopții, adolescentul de 16 ani a ajuns la Spitalul de Pediatrie Pitești, din cauza consumului de droguri. După ce a fost externat, băiatul a fost dus de polițiști la audieri.

„A fost adus în cursul nopții. Ca motiv de prezentare a fost agitație psihomotorie. Era conștient, cooperant. A afirmat că a consumat substanțe psihoactive de abuz, de genul etnobotanice. Ulterior s-a externat ameliorat, liniștit, însoțit de poliție și ambulanță. Colegii mei i-au făcut teste rapide antidrog, dar au ieșit negative”, a declarat managerul Spitalului de Pediatrie Pitești, dr. Tudor Ionescu.

 

Bărbatul prezenta multiple lovituri de cuțit

Potrivit prim-procurorului Laurențiu Palaghia de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, în momentul descoperirii cadavrului, adolescentul de 16 ani nu era acasă.

Bărbatul era decedat de mai multe zile și prezenta multiple lovituri de cuțit. Mai mult decât atât, la fața locului au fost găsite urme ale unor petreceri.

De asemenea, mașina bărbatului a fost găsită într-un alt cartier din Pitești, la o distanţă de trei kilometri de casă, într-o parcare.

„La Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș se află în cercetare un dosar privind infracțiunea de omor. Este vorba despre o victimă, bărbat, de 78 de ani, găsită decedată la domiciliu.

Din primele aspecte care rezultă din cercetările la fața locului, bărbatul era decedat de mai multe zile. Ultima oară când a fost văzut în viață a fost duminică, în urmă cu vreo patru zile. A fost găsit la primele ore ale dimineții, la locuința sa. Prezenta multiple lovituri de cuțit.

Cercetarea la fața locului este încheiată, însă cercetările continuă în acest moment cu analiza și examinarea criminalistică a autoturismului victimei, care a fost găsit într-o altă locație din municipiul Pitești și care se pare că a fost folosit de fiul victimei, minor, în vârstă de 16 ani.

Fiul al victimei care face parte din cercul persoanelor bănuite la acest moment și care urmează să facă obiectul audierilor la Parchet”, a declarat prim-procurorul Laurențiu Palaghia de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Mariana Dușa spune:

    Un nemernic! Un nenorocit drogat!
    Cum să-ți omori tatăl?
    Îl omori si-l lași în casă și pleci? Cum vei trăi cu această”povară”în cârcă?

  • VASILE GHEORGHE spune:

    Copil conceput la 62 de ani !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90