930 x122 grota rece

amenda

Pitești: Un șofer care se dădea mare cu scârțâit de roți a rămas pieton

Un conducător auto a devenit pieton pentru 30 de zile, după ce a fost sancționat, cu reținerea permisului, pentru că a condus agresiv.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Șoferul, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Pitești, se dădea mare cu scârțâit de roți, pe străzile din municipiu. Acesta a fost surprins pe strada General Constantin Cristescu.

Pe lângă reținerea permisului, tânărul a fost amendat și cu 580 de lei.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 07 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 28 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. General Constantin Cristescu din Pitești, având un comportament agresiv în trafic, prin faptul că a patinat excesiv, în gol, roțile autoturismului.

Ca urmare a abaterii, ce intră în categoria conduitei agresive în timpul conducerii autovehiculului, conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

  • Mihnea spune:

    Se poate daca se vrea!Mai multe camere pe sosele ar reduce drastic numarul accidentelor plus masini de politie nemarcate cu radar pe ele.Asa se procedeaza in tari civilizate si ma intreb de ce la noi nu se poate?Oare se vrea ca oameni nevinovati sa moara pe strazi?

  • Bogdan spune:

    La noi daca se da o lege buna pentru circulatia rutiera si smecherii ar avea de suferit, gen suspendarea permisului pt 90 zile, a doua zi va fi modificata urgent.

  • ALIN spune:

    Pe IC Bratianu toata nopaptea sunt curse si scartait de roti si nu vezi o masina de politie . Este strigator la cer ! ! ! !

  • Ileana spune:

    Așa este, domnule ALIN! Aveti dreptate! Parcă suntem in Vestul Sălbatic! Și chiar nu este niciun echipaj de poliție prin zonă!

  • Iiliana spune:

    Și pe str.republicii(gara )se întâmplă același lucru.Toata noaptea pina dimineața se fac curse cu mașini fără tobe de eșapament.Pur și simplu este un calvar pt cei ce locuiesc în zona

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90