930×122 CAPRA 5

Campionatul European Handbal

„Pitești, une belle ville!”

„Pitești, une belle ville!”

Citiți și: Ministrul Rafila este acum în Pitești! Ce se întâmplă la această oră

Industria HoReCa din județul Argeș are mult de câștigat în această perioadă. Datorită Campionatului European de Handbal – tineret care se desfășoară la Pitești și Mioveni.

Citiți și: De ce se va vorbi despre Pitești și Mioveni în toată Europa

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

Cazare și mâncare

Cele 16 echipe naționale participante la turneu sunt cazate la hotelurile din Pitești și împrejurimi. Fiecare dintre ele, pe lângă lotul în sine, numără mai mulți membri ai staff-ului tehnic.

Au de câștigat nu doar unitățile hoteliere, ci și restaurantele proprii ori cele din apropierea locului de cazare.

„Pitești, une belle ville!”

Imagine și …

Meciurile sunt transmise tv și preluate de posturi din toate țările implicate în competiție. Dar și de altele unde există mare interes pentru handbal.

O bună „reclamă” pentru cele două orașe-gazdă, Pitești și Mioveni. Dar dincolo de promovarea cu valoare de simbol, iată că există câștiguri concrete.

…bani!

La modul propriu, patronii de hoteluri și restaurante au încasări importante. Indirect pe seama Pitești Arena!

Odată cu ridicarea în municipiul nostru a noii săli a sporturilor, prin desfășurarea competițiilor naționale și internaționale, se revigorează, iată, industria HoReCa!

Toată lumea are de câștigat, statul prin taxe și impozite, comunitatea însăși.

Une belle ville!

Învingătoare în meciul cu Norvegia, fetele care compun echipa Franței au avut dreptul la puțină relaxare. Cazate la unul dintre hotelurile din centrul Piteștiului, ele s-au plimbat prin zonă.

Simpatice, expansive, pline de energie, chiar și după efortul jocului, au făcut fotografii cu piteștenii care le solicitau.

Una dintre componentele echipei ne-a declarat în exclusivitate că totul este perfect până acum, condițiile sunt bune și orașul frumos: „Pitești, une belle ville.”

Fetele venite de pe tărâmul lui Voltaire nu vor uita niciodată urbea noastră dacă li se îndeplinește dorința supremă: „France, champion!!!” ne spune o jucătoare, zâmbind cu subînțeles.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90