Donaris 930 x 122

politia locala

Pitești. Urgență maximă într-un autobuz Publitrans! A venit Poliția

Pitești. Urgență maximă într-un autobuz Publitrans! A venit Poliția

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Un eveniment care putea avea urmări grave s-a terminat astăzi cu bine datorită unui șofer Publitrans și a polițiștilor locali.

Un bătrân care aparent nu știa unde se află s-a reîntâlnit cu soția după ce s-au implicat cei amintiți mai sus.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Iată ce ne transmite Poliția Locală Pitești, prin vocea purtătorului de cuvânt Bogdan Aristănțoiu.

„În jurul orelor 14.00, un șofer Publitrans de pe linia 2 a anunțat la dispeceratul Poliției Locale că se află la cap de linie Petrochimie și are în autobuz o persoană de sex masculin, de aproximativ 80 de ani, care nu știe unde vrea să ajungă, este confuz și spune că locuiește în Pitești.

În timp ce reclamantul vorbea cu dispeceratul, persoana i-a spus că se numește Ș. I. cu data nașterii 16.04.1939.

Un echipaj a mers la Petrochimie pentru a-l prelua pe octogenar, verificând totodată informațiile furnizate și a reieșit că locuiește pe str. Eugen Lovinescu din Pitești.

La adresa menționată a plecat un alt echipaj să verifice dacă corespunde adresa și  în jurul orelor 15.00, au comunicat că în urma verificărilor au găsit-o pe numita S. A., șoția lui Ș. I, care a spus căau plecat amândoi la plimbare și s-au pierdut unul de celălalt.

Însoțite de către polițiștii locali, cele două persoane au fost conduse în parcul din Prundu, unde s-au reîntâlnit cu bine, fără evenimente neplăcute”, transmite Poliția Locală.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3