Donaris 930 x 122

bolt

Pitești: Vaccinaţii plătesc jumătate din preţul transportului cu Bolt

Pitești: Vaccinaţii plătesc jumătate din preţul transportului cu Bolt

Citiți și: Schimbare majoră la UBER și Bolt!

Bolt anunţă reduceri de 50% ale tarifelor la toate cursele către şi de la centrele de vaccinare incluse în campanie. Reducerile se aplică în perioada 29 octombrie – 7 noiembrie şi sunt valabile în toate cele 18 oraşe în care compania este prezentă.

Flota de maşini partenere Bolt va sta la dispoziţia utilizatorilor timp de 10 zile, pentru a-i transporta către şi de la centrele de vaccinare din ţară. Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să selecteze ca destinaţie centrul de vaccinare dorit. De asemenea, vor beneficia de reducere şi la plecarea din cele două locaţii.

Citiți și: Atenție mare, părinți! Medicii avertizează ce trebuie să faceți

Reducerea se aplică automat, în limita a 10 lei/cursă (valoarea poate varia în funcţie de oraş) şi a două călătorii/pasager. În Pitești, centrul de vaccinare care beneficiază de cursele cu preţ redus este Spitalul Clinic Militar de Urgenţă Dr. Ion Jianu.

Foto descriptiv: life.ro

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90