NOR CURIER 930X122

mașini abandonate

Piteşti: Vehicule ridicate de pe domeniul public

Serviciul Siguranță Rutieră din cadrul Poliției Locale Pitești informează că două vehicule fără stăpân au fost ridicate de pe domeniul public.

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

 

Citiți și: Emoții puternice azi în trafic! Au fost trase pe dreapta

 

„În urma definitivării procedurilor legale potrivit Legii nr. 421/2002 cu modificările şi completările ulterioare privind regimul juridic al vehiculelor fără stapan sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al municipiului Pitești, în data de 06 ianuarie 2021, reprezentanții Serviciului Siguranță Rutieră au ridicat de pe domeniul public următoarele autovehicule fără stăpân:

– Autoturism marca BMW, culoare albastru, fără numere de înmatriculare – staționată pe str. Violetelor;
– Autoturism marca Ford Focus, culoare vișiniu, fără numere de înmatriculare – staționată pe str. Aleea Poieniței.

 

 

Procedura de ridicare, transport și depozitare a fost efectuată de către reprezentanții Administrației Domeniului Public Pitești, sub coordonarea Poliției Locale Pitești, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 133/26.04.2018 pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor fără stapan sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al municipiului Pitești”, se arată într-un comunicat transmis de Poliţia Locală Piteşti.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90