EcoMoto 930×122

deschis

Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Se apropie zilele libere. De 1 mai, dar și de Paște, oamenii caută locuri de relaxare, alături de cei dragi.

Piteștenii și nu numai trebuie să știe că autoriățile au luat o decizie în acest sens.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Astfel, Grădina Zoologică va fi deschisă.

Doritorii vor putea vizita locația și în perioada 1 mai – 6 mai 2024!

Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„Grădina Zoologică Pitești va fi deschisă spre vizitare, în perioada 01.05 – 06.05.2024, în intervalul orar 10:00 – 19:00.

Reamintim că prețul unui bilet este de 8 lei/adult, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Persoanele cu handicap, însoțitorii acestora și copiii cu vârsta de până la 3 ani au intrare gratuită.”, a transmis municipalitatea piteșteană.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • CEZAR spune:

    Dar „municipalitatea piteșteană” nu are de gând sa amenajeze și o parcare cuprinzătoare acolo, ca să nu mai fie îngreunat traficul rutier în zonă? Și mai ales, trotuare pentru pietoni?

  • Marius Marculescu spune:

    De ani de zile atrag atentia ca aici trebuie amenajata o parcare decenta si incapatoare.Masinile sunt parcate prin toata padurea pentru ca ni se refuza sistematic noua locuitorilor amenajarea unei parcari cu bun simt.De ce?Este loc in padure ,asa cum s-au facut locuri pentru mai multe amenajari dar nu se vrea.Pentru pitesteni nu conteaza doar lalelele si semafoarele…Si inca ceva.Semnalizati corespunzator prin semne si vopsea rosie pe asfalt varianta Gavana-Trivale !Este semnul Stop care este marcat si de verdeata nu se vede si NU SE RESPECTA absolut de loc.Este greu sa faceti ceva la intersectia aia? Esti pe drum cu prioritate si cand ajungi in intersectie te trezesti cu o masina care tasneste in fata ta ,soferul uitandu-se mirat crezand ca are prioritate! Faceti ceva acolo! Pana acum au fost 4-5 accidente acolo …Ce asteptati?Sa moara oameni nevinovati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90