Donaris 930 x 122

bătăuşi

Pitești. Video: Bătăușii polițiștilor locali, încătușați!

Update, ora 14.58

Citiți și: PROFESORII BĂTĂUŞI VOR FI SANCŢIONAŢI

Cei doi bărbați au ieșit încătușați din sediul Poliției Locale Pitești.

 

Aceștia sunt duși în aceste momente la Parchet.

 

Update, ora 14.36 – Pitești. Fiul a dat cu pumnul, tatăl cu piciorul în polițiștii locali!

Ambii bărbați sunt din comuna argeșeană Băiculești și sunt tată și fiu.

 

Tatăl i-a lovit pe agenții locali cu piciorul, iar fiul a dat cu pumnul.

Unul dintre polițiști are capul spart. Acesta se află la spital pentru îngrijiri medicale.

Indivizii urmează să fie duși la Parchet.

Update, ora 13.44 – Ei sunt bătăușii polițiștilor locali!

Aceștia sunt doi dintre bătăușii polițiștilor locali.

Indivizii se află în acest moment la audieri.

Ceilalți doi bătăuși au reușit să fugă.

Update, ora 13:35

Doi agenți ai Poliției locale Pitești i-au atras atenția unui șofer că a intrat pe interzis în Găvana, iar de aici a pornit întregul scandal. Conducătorul auto a devenit recalcitrant și, împreună cu un alt individ, i-a agresat.

Polițiștii au cerut ajutorul mascaților pentru a-i încătușa. În tot acest timp, alți doi indivizi au intervenit în bătaie.

Urcați în duba Poliției Locale, aceștia ar mai fi agresat un mascat.

Știrea inițială, ora 13:19 – Agenți de la Poliția Locală Pitești, bătuți de patru indivizi în Găvana!

Incident șocant în Pitești!

În urmă cu puțin timp, mai mulți agenți ai Poliției Locale Pitești au fost agresați de patru indivizi, în cartierul piteștean Găvana.

Potrivit primelor informații, doi dintre aceștia au fost prinși. Bărbații se află acum la sediul Poliției Locale.

Știre în curs de actualizare

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

11 comentarii

  • Ionuț spune:

    Pe zi ce trece legea este din ce în ce mai des batjocorită și încălcată de tot felul de indivizi. Autoritățile trebuie să fie mult mai drastice!

  • Dan L. spune:

    nu mai induceti in eroare, nu au fost, nu sunt si nu vor fi politisti, este o grupare care sifoneaza bani comunitatii …. este o nascocire a unuor indivizi pentru sifonare de bani atat …. RECTIFICATII TITLUL

  • Cîrstea spune:

    Păi,…ce să mai zicem, dacă Poliția, ia bătaie,😁🙈🙉🙊…restul oamenilor, ce să facă?????, când au diverse probleme ??? Unde să ceară ajutor???

  • Ion Necula spune:

    Atâta știu sa faca:Urmăresc șoferii ce parchează în stația de autobuz su repede amendă Pe timpuri erau zi și noapte terestru pe sectoare. Acum în mașini și pensionați devreme. Treceți la amante🤣și acolo o sa aveți probleme!!! Legile sunt proaste și în favoarea marilor hoți și derbedei.

  • Dorel spune:

    Dan L. Daca nu sunt polițiști atunci ce sunt???ști dumneata ce studii, ce scoli au făcut,daca au sau nu voie sa aplice amenzi? Sau ai fost amendat de aceștia și nu ști cum să-ți verși nervii?

  • ion spune:

    au diverse stutii, de la scoli profesionale ,12 clase,cu sau fara BAC, diverse facultati no name de prin provincie,+ treinig uri sumare cu privire la statutul politistului LOCAL, să nu ne mai mintim, adevarata politie este politia NATIONALA

  • kkj spune:

    politisti locali au facut prea multe nereguli si acum nimeni nu ii mai asculta

  • linxx spune:

    Mai bine ati angaja absolventi de scoli militare in cadrul Politiei Nationale,nu fosti paznici pilosi,ca de asta nu intram in Schengen, Politia Nationala merita respect nu voi care ati fost facuti politisti la apelul bocancilor din pix.

  • Ion spune:

    Politia locala cred ca ar trebui să facă doar de pază prin instituții, atâta timp cât nu are pregătire specială pentru circulație consider cel puțin nebun pe acel ce ii da un ordin de a dirija circulația ,cînd el mai mult încurcă circulația, dar asta este ,ca la noi , la nimenea Dobitocul de Bode este de vină, el ca ministru nu trebuie sa permită poliției locale , unde se găsesc numai curve și analfabeți funcționali aduși prin grade de rudenie sau pe linie politică, va dați seama că acela scos într-o intersecție nu poate fi capabil de a dirija circulația atâta timp cît el nu are măcar minimum de cunoștință despre circulație. Acestia dela locală nu sînt buni nici măcar la pază și obiectiv . Sint obezi nu se pot misca de obezitate. Într-un cuvânt suntem țara lui papură Vodă. Așa ministru,asa subalterni, Așa guvern ,așa ministrul de interne,
    Așa președinte, așa guvern. Vin ai noștri ,fură ai nostri. Noi ne uităm tot ca proști.

  • Hamangiu în rezerva spune:

    Am staționat 30 de secunde lângă masina fără sa obstrucționează vreo banda de circulație, ba mai mult agentul.local a a vrut loc s stationeze paralel cu mine ,și,în același timp sa treacă fluent mașini.A sărit, pozat a fost agresiv verbal și faptic ,bătând cu pumnul în geamul lateral .Nu mi am declinat profesia care în mod normal I ar fi creat măcar o reticenta,l am lăsat în damblaua lui .. ma mai gândesc la o plângere cu argumente video.Hai sa le mai dam putina putere colegilor sa vedem unde ajung băieții ăștia fără pregătire dar cu tupeu invers proporțional.PS fără vreo legătură cu posibilii indivizi/infractori , însă când n ai nimic din atributele care ți ar trebui pt aceasta profesie te poți aștepta la orice

  • sss spune:

    politia e politie tata,,,ai dat in uniforma e ultraj….restu e nimic

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3