EcoMoto 930×122

interventie pompieri

Pitești/Video. Tragedie în Prundu: Au intrat pe geam. Descoperire dramatică!

Pitești/Video. Tragedie în Prundu: Au intrat pe geam. Descoperire dramatică!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Intervenție de urgență a pompierilor în cartierul Prundu, din Pitești. Salvatorii au fost sesizați să intervină la un apartament de la etajul 2 al blocului B24.

O femeie nu a mai fost văzută de câteva zile și nici nu a mai răspuns apropiaților, ceea ce a produs motiv de îngrijorare.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție cu scară. Aceștia au pătruns în interior pe balconul locuinței.

Pitești/Video. Tragedie în Prundu: Au intrat pe geam. Descoperire dramatică!

 

În apartament, femeia a fost găsită decedată.

ISU Argeș transmite:

„Pompierii au intervenit pentru a pătrunde în interiorul unui apartament situat la etajul doi al unui bloc din municipiul Pitești, cartierul Prundu, unde era posibil să se afle o persoană care ar putea avea nevoie de ajutor. Aceasta nu a mai răspuns apropiaților.

Echipajul de pompieri a pătruns pe geamul de la balconul locuinței, iar în interior au găsit persoana de sex feminin, în vârstă de 75 de ani, prezentând rigiditate și lividitate cadaverică.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3