EcoMoto 930×122

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti

Pitești: Zeci de copii premiați de Ziua lui Piky, mascota Apă Canal

Pitești: Zeci de copii premiați de Ziua lui Piky, mascota Apă Canal

Citiți și: Sărbătoare la Apă Canal 2000 SA Piteşti!

Piky, mascota Apă Canal 2000 SA Pitești împlinește 20 ani.

Citiți și: Avertizare din partea Apă Canal

Pentru a marca această zi, dar și Ziua Mondială a Apei, societatea Apă Canal 200 S.A. a organizat concursul de desene intitulat „Apa înseamnă viaţă, nu o risipiţi!‟, concurs la care au putut participa elevii din judeţul Argeş, clasele 0 – XII.

Astăzi, la Muzeul Judeţean Argeş s-a desfăşurat şi premierea elevilor câştigători. În total, 486 de elevi, de la 61 de unități de învățământ din județ au participat la concurs.

S-au acordat 64 de premii: marele premiu, câte un premiu I, premiu II și premiu III pe fiecare ciclu de învățământ și 54 de premii speciale.

Lucrările elevilor câştigători au fost expuse la muzeu, multe dintre ele atrăgându-ne atenţia asupra pericolului care gravitează asupra lumii prin fenomenul de poluare a apelor şi a mediului înconjurător.

Și edilul Piteștiului, Cristian Gentea, a participat la festivitatea de premiere și a ținut totodată să felicite societatea Apă Canal 2000 S.A. pentru demersul făcut.

Cristian Gentea transmite:

„Piky, mascota Apă Canal 2000 SA Pitești, împlinește 20 ani!

Povestea lui Piky a început în urmă cu 20 de ani, din dorinţa de a spune copiilor, prichindei ce abia ajunseseră pe băncile şcolilor, cum se face apa bună de băut şi ce se întâmplă cu apa după ce o murdărim.

Vreau să felicit Apă Canal 2000 SA Pitești pentru organizarea concursului de desene „Apa înseamnă viață, prețuiți-o și nu o risipiți!”, desfășurat în cadrul Programului Educațional Piky, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Muzeul Județean Argeș.

M-am bucurat să văd că la concurs au participat 486 de elevi, de la 61 de unități de învățământ din întreg județul, tematica fiind: importanța apei în viața noastră, economisirea apei, legătura dintre oameni și apă, apa în diferite anotimpuri, protejarea apei și a mediului înconjurător, ziua lui Piky – 20 de ani.

Am apreciat desenele prezentate și le-am admirat pe cele ale elevilor câștigători!

S-au acordat 64 de premii, astfel: marele premiu, câte un premiu I, premiu II și premiu III pe fiecare ciclu de învățământ și 54 de premii speciale.

Cu toții merită recunoaștere și susținere din partea noastră pentru creativitate și originalitate!

La mulți ani, Piky! Felicitări, Apă Canal 2000 SA Pitești!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90