930 x122 grota rece

lidl cncd

Pitești: Zeci de locuri de muncă în noul Lidl

Noul LIDL din Pitești, situat lângă bariera de la CNCD, de lângă Eremia Grigorescu, este tot mai aproape de a-și deschide porțile și de a-și primi clienții.

Citiți și: Exclusiv! Data la care se va deschide încă un LIDL, în Pitești!

Cel de-al cincilea magazin LIDL din municipiu a creat aproximativ 30 de noi locuri de muncă.  Personalul a fost deja angajat și este în școlarizare în celelalte magazine.

 

Citiți și: Video: Au început lucrările la al cincilea LIDL din Piteşti

Lucrările la acest nou magazin s-au realizat în timp record.

La o distanță de doar 5 luni de la debutul lucrărilor (au demarat la începutul lunii decembrie a anului trecut, subiectul pe larg, AICI – Video: Au început lucrările la al cincilea LIDL din Pitești), supermarketul pune la punct ultimele detalii și se pregătește de marea deschidere.

De asemenea, un lucru important de menționat este faptul că supermarketul LIDL din zona CNCD va dispune de peste 100 de locuri de parcare.

 

Vă reamintim că, în ciuda faptului că reprezentanții magazinului nu au anunțat o dată oficială cu privire la marea deschidere, surse de încredere ePitești au declarat în exclusivitate pentru publicația noastră că deschiderea supermarketului situat lângă bariera de la CNCD ar avea loc în luna mai, în jurul datei de 19.

Subiectul pe larg, cât și evoluția lucrărilor, AICI: Exclusiv! Data la care se va deschide încă un LIDL în Pitești!

Eco moto 555×222

Comentarii

8 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90