930 x122 grota rece

lidl cncd

Exclusiv! Data la care se va deschide încă un LIDL, în Pitești!

Lucrările la cel de-al cincilea magazin LIDL din municipiul Pitești, situat lângă bariera de la CNCD, sunt pe ultima sută de metri.

Citiți și: Pitești: Zeci de locuri de muncă în noul Lidl

Reamintim că, debutul lucrărilor a avut loc la începutul lunii decembrie a anului trecut. La acea vreme, reporterii ePitești au surprins, în premieră, imagini de pe șantier.

Video – Așa arăta terenul la data 8 decembrie 2021

Citiți și: Video: Au început lucrările la al cincilea LIDL din Piteşti

 

Dacă în luna februarie abia începeau să se vadă primele progrese (Subiectul pe larg, AICI – Video: Lucrările sunt în toi la CNCD. Se construiește un nou supermarket în Pitești), la o lună distanță, supermarketul se pregătește de marea deschidere.

Video – Așa arăta șantierul la data de 18 februarie 2022

 

Magazinul s-a ridicat ”cât ai văzut cu ochii”. La jumătatea lunii martie, lucrările avansau într-un ritm uluitor. Subiectul pe larg, AICI – Video: LIDL calcă pedala la „blană” în Pitești. Noul supermarket crește cu o viteză amețitoare.

Video – Așa arăta magazinul la data de 16 martie 2022

 

Chiar dacă reprezentanții supermarketului LIDL nu au anunțat o dată oficială cu privire la deschiderea magazinului din zona CNCD, surse de încredere ePitești au declarat în exclusivitate pentru publicația noastră că marea deschidere ar avea loc în luna mai, în jurul datei de 19.

Dacă această dată se va concretiza, magazinul ar fi gata cu o lună jumătate mai devreme față de termen.

Potrivit autorizației eliberate de Primăria Pitești, termenul era de 12 luni, de la data de 07.07.2021.

Magazinul LIDL din zona CNCD îl urmează pe cel din Trivale, a cărui deschidere oficială a avut loc în urmă cu mai bine de o lună, pe data de 24 februarie. Subiectul pe larg AICI – Pitești: „Nebunie” la periferie! S-a deschis noul supermarket LIDL.

Sute de piteșteni au luat cu asalt magazinul încă de la primele ore ale dimineții, deoarece, așa cum se întâmplă de obicei la inaugurarea marilor magazine, la rafturi au fost diverse promoții.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3