EcoMoto 930×122

medalia de bronz

Piteștiul are cu ce să se mândrească! Gimnaste medaliate cu bronz

Piteștiul are cu ce să se mândrească!

Citiți și: Gimnastele argeșene, mare succes! Au urcat Piteștiul pe podium!

Echipa de gimnastică de la clubul Olimpic Argeș Gym, înfiinţat de Nicoleta Andrei, a reprezentat România la concursul internațional de gimnastică ritmică – Bosphorus Cup.

Concursul s-a ținut în Turcia, la Istanbul, în perioada 20-22 mai.

În total, 13 țări au participat. Au fost sute de participante, 14 categorii de vârstă și 4 grupe de concurs.

Cu alte cuvinte, competiția a fost una acerbă.

Chiar și așa, sportivele argeșene au făcut o figură frumoasă și au avut succes, obținând bronzul pentru România.

Nicoleta Andrei, antrenoarea de gimnastică din Argeș, a reușit împreună cu echipa de gimnastică de la clubul Olimpic Argeș Gym să aducă medalia de bronz la Pitești.

Aceasta a declarat pentru presa locală că rezultatul obținut la concursul internațional din Turcia este dedicat întregului Piteşti, ca dar de ziua oraşului.

Argeșeanca Nicoleta Andrei, care dezvoltă și pregătește gimnaste de performanță, este un antrenor recunoscut pe plan național și internațional, dar este și arbitru internațional.

De asemenea, un lucru important de menționat este faptul că, pe data de 11 iunie, Nicoleta Andrei va organiza Concursul Național de Gimnastică Cupa Pitești 2022, eveniment ce va avea loc la Sala Sporturilor din Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90