New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

Plan Roșu la Mioveni: Urgență radiologică!

Joi, 29 septembrie, în intervalul orar 11.00 – 15.00, în proximitatea ICN FCN și în cadrul Spitalului Mioveni se va organiza un amplu exercițiu interinstituțional de nivel tactic, cu forțe în teren, pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de urgențe radiologice.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Scenariul este unul complex, care va presupune activarea PLANULUI ROȘU.

Se va simula o contaminare radioactivă ca urmare a unui accident rutier între două autovehicule, unul dintre acestea transportând material radioactiv, în paralel forțele implicate fiind nevoite să gestioneze un alt accident rutier în care este implicat un autobuz ce transportă 20 de persoane.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Riscurile asociate – incendii, accidente/avarii, contaminare personal, poluare factori de mediu. În timpul desfășurării exercițiului accesul auto pe drumul spre ICN-FCN va fi suspendat.

Foto descriptiv: Facebook Ion Georgescu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3