New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural județean argeș

PLĂȚI NELEGALE ȘI UN FILM DOCUMENTAR NETRECUT PRIN CONTABILITATE, LA CENTRUL CULTURAL JUDEȚEAN

Potrivit programului propriu de control/audit, pe parcursul anului 2019 Camera de Conturi Argeş a efectuat patru acțiuni de verificare având ca obiect controlul activităţii financiare şi administrării patrimoniului la tot atâtea centre culturale din județ.

Citiți și: Salariile de la Centrul Cultural Judeţean Argeş. Cât câştigă artiştii argeşeni

Rezultatele controlului, publicate recent, au arătat că Centrul Cultural Județean Argeș nu a evidențiat în contabilitate și nu a raportat prin situațiile financiare întocmite la data de 31 decembrie 2018 filmul documentar „Dorobanții de Muscel și Argeș – În prima linie a eroismului”. Este vorba de un activ fix necorporal în sumă deloc modică, de 25.000 de lei.

Plăți nelegale de 153.689 de lei

Citiți și: (VIDEO) S-A REDESCHIS GRĂDINA DE VARĂ

Tot la Centrul Cultural Județean Argeș, Camera de Conturi Argeş a mai descoperit că au fost efectuate plăți nelegale în sumă de 153.689 de lei.

Cifra reprezintă contravaloarea diferențelor valorice care exced nivelului prețurilor ofertate la obiectivul de investiții „Reabilitare și modernizare clădire Centrul Cultural Județean Argeș”.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90