NOR CURIER 930X122

2024

PNL, decizia pe care nu o aștepta nimeni!

PNL, decizia pe care nu o aștepta nimeni!

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Partidul Național Liberal a decis să meargă singur la alegerile din 2024, nu cu PSD.

Iată ce transmite PNL:

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

“<<Prin noi înșine>> este expresia unui veac și jumătate de istorie a liberalismului și a unui patriotism autentic, curat, singurul care poate duce România înainte, indiferent de vremurile pe care le traversează.

Este crezul nostru, al liberalilor și esența viziunii noastre pentru o Românie modernă și un trai mai bun pentru toți cetățenii ei.

Prin noi înșine am reușit să guvernăm responsabil în ultimii 4 ani. Și să ducem România mai aproape de obiectivele de țară.

Am traversat crize suprapuse, am crescut veniturile românilor, am fost alături de mediul de afaceri și de categoriile defavorizate.

Și am reușit să demarăm reforme în toate sistemele-cheie cu investiții solide.

PNL, decizia pe care nu o aștepta nimeni!

Tot prin noi înșine vom intra în alegerile din 2024, cu încrederea că vom câștiga, că vom da președintele țării.

Și că vom continua să construim și să dezvoltăm.

Alături de români, pentru români. Avem o istorie și o misiune care ne leagă moral de viitorul și destinul acestei țări.”, președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă.

“Taina acestei încrederi este o cunoaştere mai adâncă a nevoilor poporului român şi convingerea nestrămutată că prin noi înşine putem să ne dezvoltăm pe toate căile.

Pe când neîncrederea în protivnicii noştri a fost sporită prin faptele lor.” -„Prin noi înșine”, Vintilă I.C.Brătianu, 1905

Sursă foto: Octav Ganea

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90