SMART KIDS 930X122

circulație închisă

Pod închis în Argeș. Circulație deviată

Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeş R.A., în calitate de administrator al drumurilor județene, informează participanții la trafic că, începând cu data de 15.05.2022, ora 00:00, se instituie închiderea circulației pe podul peste râul Argeş de pe DJ 703B, km. 84+723, Leordeni – Căteasca.

Citiți și: Anunț de ultima oră! Blocaj pe Autostradă: Evitați zona

Această măsură s-a impus potrivit dispozițiilor art. 27 lit. c) din Legea nr. 10/1995 privind calitatea în construcții, coroborate cu concluziile raportului de expertiză tehnică întocmit cu privire la starea tehnică a podului, din care rezultă că podul se încadrează în clasa V de stare tehnică, respectiv CRITICĂ, fiind impropriu circulației pe drumurile publice.

Măsura a avut în vedere asigurarea siguranței în circulație a participanților la trafic fiind necesare măsuri urgente de reabilitare a podului, până la readucerea acestuia la starea tehnică de siguranță şi confort în trafic.

Citiți și: Atenție! Circulație închisă pe autostradă

Având în vedere situația creată, participanții la trafic pot folosi următoarele rute alternative:

– D.N.7: Găeşti -Topoloveni -Piteşti – Al (Piteşti Est);

– Al (km.94) – DJ702G – cu varianta spre Piteşti: Căteasca – Coşeri – Catanele

-Al (km.106) şi varianta spre Găeşti: DJ702G – Căteasca – Răteşti -Tigveni –Pătuleni -Pătroaia Deal – Potlogeni Deal – Ioneşti – DN61 – Găeşti.

Participanții la trafic sunt rugați să respecte restricția instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Sursă foto principal: adevarul.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Gogea Fanu spune:

    De ce nu spuneți din ce cauză podul stă să cadă deși este construit nici de 20 de ani? Pentru că a furat 1 milion de euro din banii prevăzuți pentru construirea acestui pod pesedistul Ctin Nicolescu, președintele consiliului județean Argeș. Precum au distrus România, tot așa pesedeul și-a bătut joc și de acest pod. Scaunul electric este soluția!

  • Daniel spune:

    Domnule trebuie dărâmat si vorbit cu domnii Oprescu Cornel si Constantin Nicolescu sa faca unul mai scump poate asa rezistă mai mult de zece ani.

  • George spune:

    Ce v-a deranjat draga redactie la comentariul meu de nu le-ați publicat ? Sau ati ramas extaziati doar de mistocariile primelor comentarii?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA