Donaris 930 x 122

abaav

PODUL DE LA BARAJUL PRUNDU, ÎNCHIS TEMPORAR

Podul de la barajul Prundu, închis temporar. De mâine, 14 decembrie, de la ora 8, și până luni, 16 decembrie 2019, la ora 7, podul barajului Pitești-Prundu va fi închis circulației autovehiculelor. Anunțul este făcut de Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea (ABAAV).

Citiți și: UPDATE/VIDEO: UNUL DINTRE ȘOFERII CELOR 3 MAȘINI IMPLICATE ÎN ACCIDENTUL DIN PIEȘTI ERA SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

„Măsura a fost necesară pentru realizarea unor lucrări cuprinse în proiectul de reabilitare a barajului, proiect pe care Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea l-a derulat.

Având în vedere că în ultimii ani această rută a devenit o alternativă pentru intrarea și iesirea din oraș spre zona Ștefănești, Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea a luat măsuri pentru finalizarea în timp scurt a lucrărilor.

Citiți și: UN NOU POD VA FI CONSTRUIT ÎN ARGEȘ

Reamintim că în anul 2018, pentru prima dată de la construirea barajului, au fost făcute lucrări majore pentru readucerea obiectivului în parametrii proiectați.

Consolidarea a vizat realizarea unei noi suprastructuri, execuția unei plăci de suprabetonare și o hidroizolație pe întreaga suprafață a platformei podului, dar și lucrări la infrastructura construcției”, transmite ABAAV.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441