NOR CURIER 930X122

abaav

PODUL DE LA BARAJUL PRUNDU, ÎNCHIS TEMPORAR

Podul de la barajul Prundu, închis temporar. De mâine, 14 decembrie, de la ora 8, și până luni, 16 decembrie 2019, la ora 7, podul barajului Pitești-Prundu va fi închis circulației autovehiculelor. Anunțul este făcut de Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea (ABAAV).

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„Măsura a fost necesară pentru realizarea unor lucrări cuprinse în proiectul de reabilitare a barajului, proiect pe care Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea l-a derulat.

Având în vedere că în ultimii ani această rută a devenit o alternativă pentru intrarea și iesirea din oraș spre zona Ștefănești, Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea a luat măsuri pentru finalizarea în timp scurt a lucrărilor.

Citiți și: Dramă în Prundu!

Reamintim că în anul 2018, pentru prima dată de la construirea barajului, au fost făcute lucrări majore pentru readucerea obiectivului în parametrii proiectați.

Consolidarea a vizat realizarea unei noi suprastructuri, execuția unei plăci de suprabetonare și o hidroizolație pe întreaga suprafață a platformei podului, dar și lucrări la infrastructura construcției”, transmite ABAAV.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90