New Profesional Consult 930 x 122

drumuri

Poliția a anunțat ce se întâmplă pe drumuri. Mare atenție!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat în această dimineață că nu sunt înregistrate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită sau restricționată, din cauza vreunui eveniment rutier.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Pe arterele rutiere principale, printre care A1 București-Pitești, sau DN 7 Pitești-Sibiu, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Astăzi și mâine, 14 și 15 iunie, în funcție de condițiile meteorologice, se vor efectua următoarele lucrării de reparații la carosabil în județul Vâlcea:

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

DN 7, tronsonul kilometric 171+300 de metri – 173+500 de metri, pe raza localităților Budești – Goranu, se lucrează la așternere covor asfaltic, între orele 18:00 – 06:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de circulație.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză adaptată condițiilor de trafic și drum, să mărească distanța de siguranță dintre autovehicule, să ruleze cu prudenţă sporită şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de mers.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3